#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Aykut kendi istedi kalmayı. Aslında Orkun'un yerine Aykutu göndereceklerdi. Ama ben olsam ben de kalırdım. Manisaya gittikten sonra tekrar Galatasaray'a veya büyük takımlara gitmesi imkansız, Manisada 1. kaleci olmaktansa Galatasaray'ın 3. kalecisi olmayı tercih ederim.

Evet bende:D

Manisaya hic gitmek istemem:D

Bize gelmeden önce kanıtladıkların, yaptıkların; bu kulüpte çok güzel şeyler başaracağının göstergesi.. Yeter ki biz taraftar olarak formayı alınca bir kaç hatada seni asmayalım. Destekleyelim. Yoksa FB taraftarından ne farkımız kalır değil mi?

Bize gelmeden önce kanıtladıkların, yaptıkların; bu kulüpte çok güzel şeyler başaracağının göstergesi.. Yeter ki biz taraftar olarak formayı alınca bir kaç hatada seni asmayalım. Destekleyelim. Yoksa FB taraftarından ne farkımız kalır değil mi?

Aynen Renktas.

Hic dogru olmaz.

Daha genc, futbola kusmemesi gerek.

Hayirlisi olur insallah.

Kadroya neden alınmıyor? kasımpaşa maçında oynamalı...

Umarım daha önce gelen "yedek kalecilerimiz" gibi olmaz.Rijkard da rotasyonda kullanarak güvenini artırabilir.Leo Franco gittikten sonra uzun yıllar hizmet edebilecek düzeye ulaşır.

artık 18e girmesi lazımki Türkiye Kupası maçlarında oynasın ...

oynar oynar kupada oynatırız aykuttan neyi eksik

Kadro'da 3 tane kaliteli kaleci bulundurmamalı bence. 3.kaleci paf olmalı. Sonuç olarak ya biri hep dışarıda kalıyor ya da ikiside azar azar süre alıyor ve bu ikisine de yaramıyor.

Sürekli Aykut 18'de. Şahsen UfuK'u görmek isterim. :)

Aykut hep kadroda cunki Ufuk 2 ay antremansiz gecirirken, Aykut hep takimla calisiyordu.

Cok mantikli Aykutu tercih etmsi. Daha 1-2 ay tercihini Aykuttan yana kullanir kanimca.

Aykut hep kadroda cunki Ufuk 2 ay antremansiz gecirirken, Aykut hep takimla calisiyordu.

Cok mantikli Aykutu tercih etmsi. Daha 1-2 ay tercihini Aykuttan yana kullanir kanimca.

Bununla birlikte Ufuk'u daha tam olarak görmeden Aykut'u direkt olarak 3. kaleciliğe düşürmesi de bana göre doğru olmazdı.

ufuk lütfen al şu kaleyi...artık kaleye çekilen her şutun gol olmasından korkmak istemiyorum...

Büyük ihtimalle zaten Bucaspor maçında kalede Ufuk'u göreceğiz ;)

:coffee:

İzleme o zaman sen maçları , öyle bir korkun varsa ;)

bi de moderatör olmuşsun foruma cevap vermenin de bi uslubü var takıma dair bi eleştiri yaptığında ''izleme o zman maçları kardeşim'' gibi sığ amaçsız bi cevap verilmesi mod u olduğun forumun kalitesini düşürür...ya da senin kaliteni belli eder.her ne haltsa ya nese...eğlen sen;)

bi de moderatör olmuşsun foruma cevap vermenin de bi uslubü var takıma dair bi eleştiri yaptığında ''izleme o zman maçları kardeşim'' gibi sığ amaçsız bi cevap verilmesi mod u olduğun forumun kalitesini düşürür...ya da senin kaliteni belli eder.her ne haltsa ya nese...eğlen sen;)

Imzami atarim.

Geri
Üst Alt