#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

bu mac hata yapmasa bile genel anlamda güven vermiyor, klasik yedek kaleci.

özette üstüne gelen birkac top dışında yaptıgı kurtarış varmı

Bugün beni çok şaşırttı.Oynadığı oyun ve kurtardığı 1-2 önemli pozisyon ile hayat verdi.Bugün ki performansıyla bu seneyi kurtardı.

Bizim takımda en ön yargılı olduğum isim.2010 yılında gösterdiği performans ile bendeki limitini çoktan doldurdu.Ama bugün beni utandırdı.Tebrik ederim Ceylan...

Geçmişe nazaran daha güvenli kendine en azından..Ama yedekten ötesi olamaz..

Tarzı Volkan Demirel'i andırıyor :D Vücudu falanda öyle ondandır sanırım.

yedek icin bile iyi degil bnce.. tam tehlike.

Bir pozisyondan çıkıyomuş gibi yapıp kalesinde bekledi. Onun dışında iş düşmedi

Pismeden alinan kalecilere cok karsiyim. Nasilsa oynatmayacaksin. Ufuk´un 1-2 sene oynamaya ihtiyaci var. Bu Galatasaray´da hicbirzaman olmayacak.

Gerekirse basacaksin cok iyi bir Türk kaleciye 5-7 Milyon. Farketmez. Böyle kaybetmekten iyidir.

İyi kaleci değil ama bu yorum oldukça saçma. O golü hangi kaleci kurtaracak söyleyebilir misin bana ?

Ben dünkü maçı kastetmedim zaten. Ufuk'un oynadığı maçlarda bir şekilde gol yiyiyoruz. Ben gol yemediği maçı hatırlamıyorum. Mesela hafta içi kupa mesaisinde gene gol yiyebilir. Olasılık kuvvetli.

Dünkü maçta biraz daha iyi yer tutsa Ufuk'un illa şansı olurdu. Muslera geçen sene gol olur dediğimiz pozisyonları bile çıkarttı. ;)

Kaleci dediğin oynadıkça kendine güveni gelir. Ufukta yetenek var tek eksiği özgüven..

o golü kurtarması imkansızdı o buz pistinde top kaydıkça hızlandı

Geri
Üst Alt