#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Hiç güven vermiyor çuval gibi yere yığılıyor.Aykut vol 2

2. golde &100 hatalı. Adam topu kontrol ederken adımını ayarlamalıydı. Zaten gol yemediği maç yok diyorum bazı arkadaşlar bana o golü nasıl kurtaracak diyor. Arkadaş adam br şekilde gol yiyiyor.

Eray bundan daha iyi oynamazsa ben de hiçbir şey bilmiyorum.Yollayın gitsin şunu.

Sadece üstüne gelen toplarda basarili, penalti atislarinda daha topa vurulmadan adam ters köse oluyor.

Bugünki penaltıda ters köşeye yatacağından adım gibi emindim.. Petrolul maçında daha adam vuruşa bile hazırlanmadan bir yere yatışı vardı, penaltı olunca o aklım geldi :asd:

1461 Tabzon takımının kalecisi Fatih bizim Ufuktan bir gömlek üstün sanki..:D:D

melo bile daha adam topa gelmeden atlamıyor sen atlıyorsun. yere yatmaya ne meraklıymışsın be ufukcum.

Kalecilik konusunda azda olsa tecrübesi olan biri olarak diyorum ki bu Ufuk, Süper ligdeki en kötü 2-3 kaleciden biridir. Abartmıyorum...

Yalnız o değilde bu 1400 cart curt takımının kalecisi baya iyiydi herif panter gibiydi resmen,kim acaba..

Adamın fiziği falan yerinde.Tam kaleci tipide var aslında ama olmuyor işte.Birşeyler eksik.1.lig'de iyiydi aslında.Manisada panterdi.Fm'de potansiyeli yüksekti.

Volkan'a bakın Ufuk'a bakın.Fizik olarak benzerler ama geri kalan herşey boş tabi Ufuk'un.

Kalecilik tecrübe işidir, Trabzon'un kalecisi herhalde iyi olacak her hafta maç oynuyor herif. Ufuk yılda 2 bilmedin 3 maç çıkıyor. Volkan'la falan karşılaştırılmış, Volkan'ın toyluğunda yediği golleri ne çabuk unutmuşsunuz az mı dalga geçtik herifle? Ama Fenerbahçe taraftarı ve kulübü adama güvendi arkasında durdu şimdiki Volkan oldu. Ufuk gitmeliymiş de bilmem neymiş, adam sanki takımın as kalecisi, ne bekliyorsunuz anlamak mümkün değil. Yedekte Onur, asta Muslera falan mı istiyorsunuz? Altyapıdan kaleci çıkarır yerine koyarsın amenna ama alt yapıdan şimdiye kadar çıkardığın tek kaleci yokken Ufuk'a defolsun demek oldukça abes.

Yedek kalecide arad bir güven verecek daha. Elalemin oyuncuları hep mersine gierken bizimkilr niye ısrarla tersine gidiyorlar anlamıyorum. Tecrübe falan tamamda bu takım duran top çalışmıyor mu? Çalışıyor. Peki o penaltı pozisyonu nedir yahu. Her penaltıda aynısını yapıyor zamanı hızlı yaşayan gençlerdn olunca böyle oluyor heralde :lol: Adam 2 saniye ötemizi yaşıyor yahu yaptığı hatalar hep erken davranmaktan. İnanılmaz bir senkronizasyon problemi olduğu aşikar.

Kalecilik tecrübe işidir, Trabzon'un kalecisi herhalde iyi olacak her hafta maç oynuyor herif. Ufuk yılda 2 bilmedin 3 maç çıkıyor. Volkan'la falan karşılaştırılmış, Volkan'ın toyluğunda yediği golleri ne çabuk unutmuşsunuz az mı dalga geçtik herifle? Ama Fenerbahçe taraftarı ve kulübü adama güvendi arkasında durdu şimdiki Volkan oldu. Ufuk gitmeliymiş de bilmem neymiş, adam sanki takımın as kalecisi, ne bekliyorsunuz anlamak mümkün değil. Yedekte Onur, asta Muslera falan mı istiyorsunuz? Altyapıdan kaleci çıkarır yerine koyarsın amenna ama alt yapıdan şimdiye kadar çıkardığın tek kaleci yokken Ufuk'a defolsun demek oldukça abes.

O Tecrübeyi yaşadı Manisada.Bu tür golleri yememeli.1 tane net kurtarsa neysede :) Hep yiyor.

Fm'de favori kalecimdi.Çok severdim.Yanlış anlaşılmasın.Halada yedek kalecimizdir.

O Tecrübeyi yaşadı Manisada.Bu tür golleri yememeli.1 tane net kurtarsa neysede :) Hep yiyor.

Fm'de favori kalecimdi.Çok severdim.Yanlış anlaşılmasın.Halada yedek kalecimizdir.

Manisa'da izledin mi? Eğer izlediyse Manisa'da o tür golleri yemediğini de hatırlarsın. Adam sakatlandı, bizim takıma geldi, oynadı/oynamadı, Hagi sağolsun yerine Zapata denen karpuzcu aldı oynatılmadı sonuç ortada.

Manisa'da izledin mi? Eğer izlediyse Manisa'da o tür golleri yemediğini de hatırlarsın. Adam sakatlandı, bizim takıma geldi, oynadı/oynamadı, Hagi sağolsun yerine Zapata denen karpuzcu aldı oynatılmadı sonuç ortada.

Manisada çok iyidi zaten.Bank Asya'nın en iyi kalecisiydi.Hava toplarında falan.Ama bize geldi, her dönem oynadı.1 maçta da parladığını hiç hatırlamıyorum :) Biraz şansta lazım.

Geri
Üst Alt