#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Ufuk denenmeli.

Birşey dikkatimi çekti.Kadıköy'de oynan maçlarda benim gördüğüm en iyi performansı Orkun gösterdi.Acaba bizimde artık Türk kalecilere güvenm zamanımız geldi mi?

Birşey dikkatimi çekti.Kadıköy'de oynan maçlarda benim gördüğüm en iyi performansı Orkun gösterdi.Acaba bizimde artık Türk kalecilere güvenm zamanımız geldi mi?

Kesinlikle geldi iddia ediyorum Leo Franco Ufuk'tan iyi kaleci değil,Yok Arjantin milli takımında oynamışta falan da filan geçiniz bunları elimizdeki yerli cehverleri kullanalım artık.

1 maçla iyi kaleci olmadıki, 1 maçla kötü kaleci damgasını yesin.

Ufuk ceylan benim için hala kapalı kutu..Burda iyi felan diyenler kaç maçını izlemiş merak ediyorum..Sadece bizim maça bakıyolarsa bizim maçlarda çoğu rakip kaleci yıldız oluyor zaten o zaman barthez ömeri alalım..

Leo franco ufuktan 10 kat daha iyi kalecidir..Ufuk önce kendini kanıtlasın sonra kıyaslayalım..

Kesinlikle geldi iddia ediyorum Leo Franco Ufuk'tan iyi kaleci değil,Yok Arjantin milli takımında oynamışta falan da filan geçiniz bunları elimizdeki yerli cehverleri kullanalım artık.

Keita, Aydın'dan iyi futbolcu değil demek gibi birşey oluyor bu :o

bugün 2.yarı oynasaydı keşke ama 10 kişi kalmamız korkuttu F.R 'ı galiba ki bende korktum :D

Ufuk'u anca ara kampta gøruruz herhalde.

Bence de Türk kalecilere güvenme zamanımız geldi. Ben uzun zamandır Milli takımın kalesinde (en son Hayretttin) bir Galatsaray'lı göremedim. Bu durumu Ufuk sonlandırabilir.

Ufuk potansiyeli cok yuksek bir kaleci. Ama bazi maclarda akil almaz hatalar yapiyodu. Umarim kendini iyi hazirliyodur. Ufuk'la birlikte bu sezon Altay'dan Kayserispor'a transfer olan Gokhan Degirmenci'yi eklemek istiyorum. Cok yakinda isminden soz ettirecektir.

Ufuk Ceylan, Leo Franco'dan kötü bir kalleci mi. Ufuk Ceylan'a şans verilirse en azından uzun yıllarımızı kurtarmış oluruz.

Leo francodan daha kötü kaleciyse hemen gönderilsin ama kötü olduğunu düşünmüyorum.Fiziği bana Mondragonu hatırlatıyor,inşallah onun gibi bir kaleci olur.

Ufuk Ceylan'ı iki kez izleme imkanım oldu.

Harika bir Kaleci..

İnşallah sonu Orkunumuz ve Aykutumuz gibi olmaz..

Bence Leo'ya gösterilen "hoşgörü ve tevazu" diğer canlarımıza gösterilseydi.. Eminim ki uzun yıllar Kalemiz emin ellerde olacaktı..

Sevgiyle kalın.

Ufuk'un zamani gelecek. 1 en fazla 2 sene sonra:D

İnş. Ufuğu avrupa liginin son maçında izleriz nede olsa herşey garanti artık birde bu kalecimizi görelim ne kaybederizki

ufuk ceylana oynama suresi taninmali, bazen leo franco yerine kalede olmali, bazi maclarda bu mumkundur, yoksa otura otura kulubede gerilemeye baslar ve lazim oldugu zaman fayda gostermez. Insallah sans tanilir ufuk kardesimize

Bu sene forma sansi bulamaz, Leonun yedegi Aykut.

Anca seneye sezon öncesi kamplarda kendisini yirtarsa 2. Kalecimiz olabilir.

Ama zaten yasi baya genc 2-3 sen yedekte beklese sorun degil.

kalede artık seni görmek istiyoruz ufuk.en azın ilk 18 e girsen keşke...senden beklentimiz çok..seni çokk seviyorummmm

Ufuk Ceylan neden kadroya giremiyor. Türkiye Kupasında şans verilse de izlesek artık.

Geri
Üst Alt