#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Resmi siteye göre Bled'e götürülen kafilede yer alıyor.

gitmemismiydi bu arkadas ?! galiba kulüp bulamadi kendisine :sad007:

aykutla sözleşme imzalamadık ama kampa götürdüler

beğenmedi herhalde terim ufuk u deneyecek tekrar

bence 2sinede tekmeyi vurup sinan bolat alınsın, ufuk 500bin euro alıyormuş o paraya her türlü gelir sinan

Takımın ikinci kalecisiydi ve takım bulamıyor. Siz varın düşünün gerisini.

Zamaninda nasil bir kazik yediysek herifin Galatasaray'daki 5.sezonu, 1 tane iyi maci yok herifin. Bosu bosuna para veriyoruz adama.

Neyse ki sezon sonu sözlesmesi bitiyor, evinden geri cagirip sözlesme imzalatmayiz herhalde (!!)

Yanlış htırlamıyorsam Ufuk gelmeden bir sezon once hem Ufuk hem de Selçuk'u almak uzereydik. Ala ala Ufuğu aldık, Selçuğu da Trabzon aldı sonra.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Gittigin gün bayramımız olucak.

Senin gibi kaleci olmaz olsun.

2ligden bile talibin cikmadi

Bu takimda Ufuk gibi ise yaramaz adamlari gormek istemiyorum...

2. kalecimiz olmalı. Maçlarda çok çevik ve pür dikkatli. Birçok maçta olağanüstü kurtarışlar yapmıştı. 3. Aykut. 4. kaleci Terim' in gaip den bulduğu Eray olur.

Bize gelmeden önce gelecek vadeden önemli bir kaleci olacak bu cocuk dedirten bir adamdı,ne oldu da bu kadar düstü inanılır gibi diil,bu saatten sonra hic umudum kalmadı bundan..

Yanlış htırlamıyorsam Ufuk gelmeden bir sezon once hem Ufuk hem de Selçuk'u almak uzereydik. Ala ala Ufuğu aldık, Selçuğu da Trabzon aldı sonra.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Selcuk'u daha önce istiyorduk,Ufuk ile birlikte Sezer'i alacaktık o dönem,Manisa baskanı baya para istedi ikisi icin,ikisinden birini alacaktık,Ufuk'u aldık...

adnan polat'in kaziklarindan

lesh bir kaleci

bizim yedek kalecilerin hepsi lesh

simdi ne kadar verdigimiz hatırlamıyorum ama mehmet güveni felan vermistik takasta birazda para vermistik,öyle hatırlıyorum

Haa tamam eyvallah. Ben Mehmet Güveni seviyordum :D Bence bugünkü elimizdeki Yekta/Ceyhundan hic eksigi yok.

Uc tane yedek kalecin var

Ucu de izbandut gibi..

Bunlar karpuzcuda bile çalışamaz ne kalecisi...

Ucunu de devre arasinda postalayın gitsin..

İnsanlar cocuguna sut alacak para bulamazken milyarları bu yarmalara veriyorsunuz.

Haybeye para aliyorlar...

3 tane yedek kalecimiz var as kaleci sakatlanınca üçüde hiç güven vermiyor ne diye para veriyoruz biz bunlara

Geri
Üst Alt