#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Abi Tomas'a vasat deme gozunu seviyim, bence son 10 yilda Galatasaray'da oynamis en iyi ikinci stoppper

Hatta numero uno Pope'yle esittir defans olarak benim icin.

Mondi nin önünde düzenli oynayan stoperlerdi Song ve Tomas. Geçtiğimiz yarıda bir tek Servet düzenli oynamıştır stoperde.

Zamanı gelince alıcaksın ve hiç bırakmıcaksın buna eminim.

Yabancı merakımız yüzünden, isim merakımız yüzünden.

Steau bükreş maçını çabuk unuttun heralde.Türkiyede idare ederler ama avrupada yabancı kaleci şart.Tabiki leo franco çok iyi değil ama içlerinde en iyisi.

Ufuk diyenler kaç maçını izlemişler merak ediyorum.u20 dede bildiğim kadarıyla as kaleci değildi.

Steau bükreş maçını çabuk unuttun heralde.Türkiyede idare ederler ama avrupada yabancı kaleci şart.Tabiki leo franco çok iyi değil ama içlerinde en iyisi.

1 maçta yaptığı hata yüzünden Galatasaray kariyerinin tamamında yedek mi kalacak bu adam? Mondi'yi yıllarca bekledi, Sanctis'i bekledi, Franko'yu bekledi, bir yıl Orkunla dönüşümlü oynadı. Bence yeterli. Şans verilmeli artık.

artık kalede seni görmek istiyorum

1 maçta yaptığı hata yüzünden Galatasaray kariyerinin tamamında yedek mi kalacak bu adam? Mondi'yi yıllarca bekledi, Sanctis'i bekledi, Franko'yu bekledi, bir yıl Orkunla dönüşümlü oynadı. Bence yeterli. Şans verilmeli artık.

Steaua maçı 1, Sivas maçı 2. 6 sene sabırla beklemiş Aykut 'u asmak için yeterli bu taraftara. Ama sorsan 33 yaşındaki Leo 'ya sahip çıkar. Fenerbahçe 'nin sevdiğim tek huyu varsa kalecisinin arkasında durmasıdır. Onlarda olmasa milli takımda oynayacak uluslararası tecrübeye sahip kalecimiz olmayacak.

Bir de şu var ''Ufuk 'u kaç defa 11 'de izledin de TSL maçlarında görmek istiyorsun.'' Bu üniversiteyi yeni bitirmiş birinden iş deneyimi istemekle aynı mantık. Uğur Uçar 'ı hiç oynatmasaydık keşke çünkü TSL maçlarında izlememiştik.

Gelecek sezondan itibaren formayı devralıp uzun yıllar layıkıyla taşıyacağını düşünüyorum.

Demekki birşeyleri eksik ! Kaç hoca değişti hepsi yedek bırakıyor ise Aykut yedek beklemek zorunda . Demek ki kapisetesi bu .

Aykut'un o 1 maçta yaptığı hata bize 15 milyon €'dan fazla paraya mal oldu,Ziraat kupası maçlarındada yediği goller tam evlat acısı onlardan bahsetmiyorum bile

Aykut kaleye geçerse maç izleyemem heyecanımdan

Aykut'un o 1 maçta yaptığı hata bize 15 milyon €'dan fazla paraya mal oldu,Ziraat kupası maçlarındada yediği goller tam evlat acısı onlardan bahsetmiyorum bile

Aykut kaleye geçerse maç izleyemem heyecanımdan

Olabilir. İyi de kalecilik bu renkdaş kalecilik. 6 sene yedek beklemiş adam izin verin de oynasın hata yapsın. 33 yaşındaki Leo 'yu da görüyoruz. 0 hatayla oynamayacak elbette Aykut ve Ufuk. Önemli olan bu kalecilere sahip çıkmak.

Aykuta kalede forma vermem yetkili olsam. baska bir is yapsin. onun korudugu kadar bende korurum kaleyi.

Türk kaleci hasretini son bulduracak kişi olursun inşallah.

akşamm oynar umarım izleyebiliriz.

antalyanın hücumu etkili ufuk'u görebiliriz nasıl kaleciymiş.

Hadi bakalım Antalyaspor maçında ne yapacak bende çok merak ediyorum

Geri
Üst Alt