#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Leo Franco'da büyük ihtimalle aynı golleri yerdi.O yüzden Ufuk'a kötü oynadı diyemeyiz bugün için...

Açıkçası güven vermedi. Yediği golleri çıkarması gerekiyordu. Gerçi Franco oynasa o da yerdi yine 2 gol. Çok birşey farketmedi, en azından gelecek vaadeden kalecimizi oynattık.

Ayrıca; Aykut bu zamanda bile oynatılmıyorsa sezon sonu gitsin.

Ufuk hata yapsın gol yesi, geçtir yapar. Hangi genç kaleci yapmıyor. Ama Leo yapmasın be birader. Gelmiş 33 yaşına yarın gidici.

nası tecrubesiz.yaşına göre çok tecrubeli kaleci aykuttan daha tecrubeli aykut bu sezon dahil 5 sezonda 18 lig maçı 16 tr kupası maçına çıkmış

ufuk 16 superlig 30 bank asya 4 tr kupası maçına çıkmış. yani ufuk 50 maça çıkmış kariyerinde profesyonel olarak.27 yaşındaki aykut 34 maça çıkmış.

Ufuk tecrubeli bi kalecidir.

ilk golde kontrpiyede kaldı orda hatası yok

ikinci golde defansın büyük hatası var

bence gayet iyiydi

Ufuk'un gollerde yapacağı birşey yoktu.

Valla yan toplara kendi takım arkadaşını indirsede çıkan bir kaleci görmeyi özlemişim :)

Ufuk özellikle ilk yarıdaki kötü futbolun sormlularından biridir bence.

Kalecide sisteme uymaz diyerek dalga geçiyorduk ya bence gerçek oldu. Özellikle ilk yarıda aldığı bütün topları ileri vurarak kaybedilmesine yol açtı. İkinci yarıda Rıjkaard uyarmış olacak ki bu huyundan vazgeçmişti.

Defansın topu çıkaramadığını ben biliyorum ama genede topu defanstan çıkarmamız gerekirdi. En azından tercihimiz öyle olmalıydı.

Yediği gollere lafım yok ama topu oyuna sokmada Franco'yu özledim desem yeridir.

İyi ama Ufuk daha genç ve tecrübesiz. Kaleciler oynayarak kendilerini geliştirirler.Casillas'ın Real Madrid kalesine geçtiği ilk sezonu hatırlayın.Herkes koskoca takım başka kaleci bulamamış mı diyordu. Sonra ondaki yetenek ve tecrübe bir araya gelince ortaya mükemmel birşey çıktı.

Tamam da hatalı olup olmamanın yaşla ne alakası var? Genç Ufuk yiyince olunca hatalı olmuyor da tecrübeli Leo yiyince mi oluyor?

Ufuk'un yediği gollerde çok büyük hatası yoktu ancak Leo'nun da suçlandığı bir çok golde hatası yoktu. Bugün Ufuk'a hatalı değil diyenler bu goller Leo yeseydi hatalı diyeceklerdi.

İyiydi diyenler var ancak bana pek güven vermedi bu akşam. Yan toplara çıkışı hatalıydı, rakip oyuncular biraz becerikli olsaydı gole sebebiyet verebilirdi bu çıkışlar.

Onun dışında ben de istiyorum kalemizin yerli bir isime devredilmesini. Bu Aykut olur, Ufuk olur farketmez.

Takıma tek başına maç kazandıracak, vasatın çok üzerinde bir kaleci olmadığı sürece kalede yabancıya pek sıcak bakmıyorum.

Bence gollerde büyük hataları yok ki olsada orun değil ne kadar tedirgin ve kararsız olduğu ekrandan görülebiliyordu. Özgüvene ihtiyacı var ve bu da Galatasaray kalesinde zamanla olacak birşey. Yıllar değil bikaç maç yeterli olacaktır diye düşünüyorum sonuçta kumaşı -bence- gayet kaliteli fiziksel ve mental özellikleriyle. Aykuttan medet ummanın alemi yok bu saatten sonra

Yediği gollerde kesinlikle hatası yok bence! Necati öyle bir vurduki ayakta alkışladım. Yedik biz bu necatiyi! Küçümsedik hep..Oysa... neyse ya..

İlk goldede Ters ayakta kaldı sanki.. Ama jeua'yı tebrik etmek lazım.Neile müthiş vucut çalımı yaptı.. Tebrikler Antalya..

Ufuk iyi kaleci bence. Kötü oynasa bile en az franco kadar oynar.

Necati istedinmi oynuyor. Adam önce Fener'e karşı oynadı sonra bize yoksa hiçbirşey yok.

Ufuk'un gol yemesinden ziyade topu oyuna katmakta cok buyuk sikintisi mevcut.

Olurda Rijkaard Ufuk'a forma vermezse de bunun sebebi buyuk ihtimal ile bu olacak.Cunku kupa macinda da gorduk Ufuk her degaji rakip kaleciye yolladi,geri paslarin hepsini de garip yerlere atti.Geri paslarin mazereti olsada degajlarin yok.Rijkaard'in hep Valdes i oynatmasi ornek gosterilmemeli bu yuzden cunku Valdes ayagina oldukca hakim bir kaleci.

Yediği gollerde kesinlikle hatası yok bence! Necati öyle bir vurduki ayakta alkışladım. Yedik biz bu necatiyi! Küçümsedik hep..Oysa... neyse ya..

İlk goldede Ters ayakta kaldı sanki.. Ama jeua'yı tebrik etmek lazım.Neile müthiş vucut çalımı yaptı.. Tebrikler Antalya..

Ufuk iyi kaleci bence. Kötü oynasa bile en az franco kadar oynar.

Kesinlikle haklısın. En kötü hali Leo Franco kadar oynar

İlk golde Emre Güngör'ün 2.golde Mustafa Sarp'ın büyük hatası var.2.gol de ofsayt kokuyordu her teknolojisi olan TRT(!) yandan göstermesi pozisyonu...

" güven veriyor " diyenlere şaşırıyorum.

nerden veriyor onu ben güven müven hiçbir şey göremedim.

İlk golde Emre Güngör'ün 2.golde Mustafa Sarp'ın büyük hatası var.2.gol de ofsayt kokuyordu her teknolojisi olan TRT(!) yandan göstermesi pozisyonu...

M.Sarpta değil tekrar izlersen Barışta hata olduğunu anlarsın yakın mesafeden Barış Mustafaya şut çeker gibi pas attı, Mustafada topun kontrolünü sağlayamadı.

Arkadaşlar bizim sorunumuz kalecilerde değil defans anlamında çok büyük sorunlar yaşıyoruz.

%80 o fakat kalecilerde iyi değil.

Ben olsam aykutu denerdim içlerinden bu sezon oynadığı hermaç çok iyiydi hatta trabzon maçını o kurtardı diyebilirim.

bence iyiydi ufuk. leo en azından yandan gelen toplara kesinlikle çıkmazdı diye düşünüyorum. bence bu çocuğu kazanmak gerekli.

Geri
Üst Alt