860 Milyon Dolarlık Anlaşma!

Bilmedigim bir konu hakkinda yazmaya gerek yok

Sizde yazmayin bence aramizda emlakcilar varsa onlar yazabilir

kardeşim aklın yolu bir.
Çok basit dursundan önceki adam o kadar başarılı iken rivayı satalım dedi ortalık ayağa kalktı bunlar kongre kararı aldılar bu mesele için çıt yok nedeni basit yalaka çok..
Cengiz özyalçın dursun özbek gibi adamlara niye yalakalık yapılır anlamam....

Sinan nasil peskes cekilmesine engel olacak ben orada takildim yav.

Memet karli bitek polati elestirdi fati. Sonra faaliyetlerine abd de devam etti.

Okudukca merak uyandirici farkli seyler cikiyor neyse biraktim

860 milyon dolar net gelecekse ii para

1.5 milyar hayali kuran arkadaslar neyin kafasini yasiyor lan

Tr ekonomik krize girecek
Ondan sonra 100 milyona satmaya dilenirsin

Insaat sektöründe amelelik yapan bir arkadasiniz olarak söyleyeyim dedim

Memet karli bitek polati elestirdi fati. Sonra faaliyetlerine abd de devam etti.

su videoyu izle ünal aysal zamanında yapıldı o acıklama cengiz özyalçın geçince önünden ayağa kalkıyormus filan o gibi seylerden bahsediyor orada..

İzle videoyu sonuna kadar anlayacaksın zaten.

su videoyu izle ünal aysal zamanında yapıldı o acıklama cengiz özyalçın geçince önünden ayağa kalkıyormus filan o gibi seylerden bahsediyor orada..

İzle videoyu sonuna kadar anlayacaksın zaten.
Linki at reis. Izliyim mehmet karli basganimi.

kazık diyen neden kazık diyor, değeri nedir tam olarak buranın, hamasi konuşmanın ötesinde gerekçelerini ortaya koyarak açıklasanız daha ikna edici olabilir...

siyasi tarafgirlik adına direkt karşı çıkanlar bir yana dursun, "Kazık bu!!!! 5 milyar pounda satılması lazım" yazınca da doğru olmuyor zira...

860 milyon dolar net gelecekse ii para

1.5 milyar hayali kuran arkadaslar neyin kafasini yasiyor lan

Tr ekonomik krize girecek
Ondan sonra 100 milyona satmaya dilenirsin

Insaat sektöründe amelelik yapan bir arkadasiniz olarak söyleyeyim dedim

Reyiz bu rakamlar senin için az tabi, yeri geliyor 1 haftada kazanıyorsun!!! ama renkdashlarımız kulubümüzün çıkarlarını düşünüyorlar.

toplam 860 nedir ya rivanin değeri 3. köprüden sonra 900 milyon dolarlardan bahsediliyodu

riva ve floryayı değerlendirmenin zamanı geldi de bu yeteneksiz yönetimin yapabileceği bi iş değil ayrıca bunların arazileri devlete peşkeş çekeceğinden de şüpheleniyorum. o arazilerden kazanabileceğimizin maksimumunu kazanacak bi proje uygulanmalı araziler satılmamalı çok yüksek rakamlar dışında. bu dediklerimi de bu şaibeli yönetim yapamaz, genl kurul çok dikkatli olmalı emlak konut bi indiragandi peşinde büyük ihtimal,akılarınca ucuza kapaacaklar o değrli arazileri. gerekirse yabancı sermayeye satılsın ama ucuza gitmesin.

Monopoly mantığıyla hareket ediyor başkanım helal olsun, Mecidiyeköye de otel dikiyor düşün adam evi dikmeden otel dikti hemen büyük başkan.

İlginç Cengiz Özyalçın ne ara camianın duayeni olmuş.

Geçen sezon maç sonraları çıkıp konuştuğu saçmalıklar ile bizi çıldırtan adam duayen olmuş. Işte görün neden kulüpte kimsenin Dursuna geçen sene ses çıkarmadığını. Duayenmiş hadi lan ordan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

toplam 860 nedir ya rivanin değeri 3. köprüden sonra 900 milyon dolarlardan bahsediliyodu

900 milyon demek
Nasil oluyor o acabilirmisin

Allahin ormaninda yanindan bi yol gecti diye bi yerin degeri nasil 1 milyar oluyor ha tum bayburt ilini satsan olur belki o rakamlar

İlginç Cengiz Özyalçın ne ara camianın duayeni olmuş.

Geçen sezon maç sonraları çıkıp konuştuğu saçmalıklar ile bizi çıldırtan adam duayen olmuş. Işte görün neden kulüpte kimsenin Dursuna geçen sene ses çıkarmadığını. Duayenmiş hadi lan ordan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

abi işte bende buna tutulyorum.
Yahu gurur duyulacak bir lise Galatasaray lisesi fakat askeri liseden beter devrecilik tembihliyorlar herhalde biri sizden büyükse üst devrenizse klübü batırsa bile alkışlayın ses etmeyin ama başarılı olan başkan her kim olursa olsun hemen eleştirin diye.

Yahu özhan batırdı gitti ölmese 10 sene daha kalırdı azizden beter olurdu ama minnet duyuluyor ne yapmıssa
Dursun özbek keza öyle cengiz özyalçın hele komedi gibi bir adam ama duayen oluyorlar.
Bak mesela sunu sorucam hayri kozak denen bir adam var ne zaman klüp şampiyon olsa ne zaman başarılı olsa çıkar eleştirir peki bu amca geçen sene niye piyasada yoktu dilimi tutuldu

İdda ediyorum bu yıl şampiyon olalım ilk eleştiri hayri kozaktan gelir şu ve ya bu şekilde bir yolunu bulup eleştirmeye başlayacaktır çünkü imtiyazlıdır yıllardır kendisi dinozorların başınu çektiği kalmaz genç nesil yöneticilerimizide charmender'dan charizardlığa terfi ettirir akıllarını bulandırır..

Geri
Üst Alt