- 27 Ocak 2010
- 58.707
- 30.340
- 3.363
Elini öpseydin sinan birde burada anlatıyorsun bunu ulan para yada Galatasaray lisesini okuyamadığım için kızıyorum kendime..
Öyle bir yalakalık yapıyorlarki cengiz özyalçın bile kendini 1 şey zannediyor........Çıksa sokakta karsıma denk gelsem bildiğim ne kadar küfür varsa edeceğim ilk adamdır..
Geçen yıl maçlardan sonra açıklamalar hala aklımda nasıl okumus nasıl Galatasaraya yönetici olmuş hayret ediyorum...
Sana nacizane önerim 1 oyun var atacağın kesinlikle satılmaması yönünde kullan zaten cengizden daha büyük dinozorlar satılmasın diye uğracaklardır umarım yani tek temenim bu yönde.
1 kere bedava pilav yemek 1 kere extradan fazla viski içmek için düşünmezler umarım....
@Sinan Bilgin seni ultrAslan forumdan beri sevmem ama saygı duyarım sana emir verme şu bu lüksüm yok ama lütfen bu şerefsizlere inanıp rivayı peşkeş çekmelerine müsaade etmeyin.
Keşke sendeki imkan bende olaydı o cengizi orada tokatlamıstım yani..Siz iyi sabr ediyorsunuz
Haaa birde mehmet karlı var...Baş yalaka bak videosunu atim zaten biliyorsundur... nasıl bir yalaka olduğunu ünal aysalı eleştiren bu yalaka mehmet karlı nedense bu rezil yönetim hakkında tek kelime konuşmamıştır nedeni basittir yalakadır.
Buyrun renkdaşlar. Mehmet Karlı'nın efsane Konuşması - İtham Ediyorum - Emile Zola - YouTube
reis bu video polatın indiriliş gününden diğerinide izledim. aysalı eleştiriyordu yerin dibine sokuyordu vs diye bişey göremedim. bu adamlar liseli başkanlarına bu dilde çok zor konusur aysalı eleştiriyordu dursuna bişey demiyor diye bişey yok yani. yeri gelir üstün körü eleştiriler olur belki arada ama hepsi okadar.