860 Milyon Dolarlık Anlaşma!

Elini öpseydin sinan birde burada anlatıyorsun bunu ulan para yada Galatasaray lisesini okuyamadığım için kızıyorum kendime..

Öyle bir yalakalık yapıyorlarki cengiz özyalçın bile kendini 1 şey zannediyor........Çıksa sokakta karsıma denk gelsem bildiğim ne kadar küfür varsa edeceğim ilk adamdır..
Geçen yıl maçlardan sonra açıklamalar hala aklımda nasıl okumus nasıl Galatasaraya yönetici olmuş hayret ediyorum...

Sana nacizane önerim 1 oyun var atacağın kesinlikle satılmaması yönünde kullan zaten cengizden daha büyük dinozorlar satılmasın diye uğracaklardır umarım yani tek temenim bu yönde.

1 kere bedava pilav yemek 1 kere extradan fazla viski içmek için düşünmezler umarım....
@Sinan Bilgin seni ultrAslan forumdan beri sevmem ama saygı duyarım sana emir verme şu bu lüksüm yok ama lütfen bu şerefsizlere inanıp rivayı peşkeş çekmelerine müsaade etmeyin.
Keşke sendeki imkan bende olaydı o cengizi orada tokatlamıstım yani..Siz iyi sabr ediyorsunuz

Haaa birde mehmet karlı var...Baş yalaka bak videosunu atim zaten biliyorsundur... nasıl bir yalaka olduğunu ünal aysalı eleştiren bu yalaka mehmet karlı nedense bu rezil yönetim hakkında tek kelime konuşmamıştır nedeni basittir yalakadır.

Buyrun renkdaşlar. Mehmet Karlı'nın efsane Konuşması - İtham Ediyorum - Emile Zola - YouTube

reis bu video polatın indiriliş gününden diğerinide izledim. aysalı eleştiriyordu yerin dibine sokuyordu vs diye bişey göremedim. bu adamlar liseli başkanlarına bu dilde çok zor konusur aysalı eleştiriyordu dursuna bişey demiyor diye bişey yok yani. yeri gelir üstün körü eleştiriler olur belki arada ama hepsi okadar.

reis bu video polatın indiriliş gününden diğerinide izledim. aysalı eleştiriyordu yerin dibine sokuyordu vs diye bişey göremedim. bu adamlar liseli başkanlarına bu dilde çok zor konusur aysalı eleştiriyordu dursuna bişey demiyor diye bişey yok yani. yeri gelir üstün körü eleştiriler olur belki arada ama hepsi okadar.

reis 2013 yılından bu video polatın adı bile yok orada.
Çünkü bunlar bekler pusuda Galatasaray şampiyon olsun avrupada estirsin biz çıkalım eleştirelim

Mehmet karlı hayri kozak tutarsız sadece eleştiren 2 gevşek bir adamdır.Hayri makam için eleştirir paso başka işe yaramaz ama buna ne olmus anlamıyorum.
Neyse umarım satılmaz riva çünkü bir yönetim rivayı satalım dediğinde ortalığı ayağa kaldıranlar öteki yönetime ses etmiyorsa başka bir şey var bunun içinde.

işin kolayı var.gene kurul bağımsız bi kuruluşa arazilerin tahmini piyasa değerlerini belirletsin, emlak konut az mı veriyor ortaya çıkar.

Devlet garantili net 860 milyon dolar süper gelir
Tr gerceklerinden bu kadar uzak olup icinde nasil yasiyorsunuz cok merak icerisindeyim

Trnin ekonomisi öyle hayal ettiginiz gibi suferrr degil
Ayriyeten faiz artimi gelecek aralikda , moodysin kararindan sonra dis fonlar birbir cikiyor
Elinde tek yesil sermaye var ama oda ne kadar durur belli degil batidan iki laf yiyince kalacaklarinin garantisi yok

Biraz ayaginiz yere bassin sen arsanin ustune kendin yapip satmiyorsun

Hicbi giderin olmadan arsani devrediyorsun
Yapacak adamin arsa gideri inssaat gideri pazarlama gideri vergisiydi susuydu birsuru gideri var

reis 2013 yılından bu video polatın adı bile yok orada.
Çünkü bunlar bekler pusuda Galatasaray şampiyon olsun avrupada estirsin biz çıkalım eleştirelim

Mehmet karlı hayri kozak tutarsız sadece eleştiren 2 gevşek bir adamdır.Hayri makam için eleştirir paso başka işe yaramaz ama buna ne olmus anlamıyorum.
Neyse umarım satılmaz riva çünkü bir yönetim rivayı satalım dediğinde ortalığı ayağa kaldıranlar öteki yönetime ses etmiyorsa başka bir şey var bunun içinde.

2013de yuklenmiş olabilir konusma polatın indirilişinin. dikkat edersen helvacı ve ışın çelebi oradalar aysal dönemi onlar mı vard? stad açılışında liseli başkanımız özhan abimize laflar edilirken buradaki gibi dik duramadınız diyor sence u olay aysal dönemınde mı oldu.
liseli liseliyi ısırmaz

Kagit üstünde orasi hala bizim mi olacak ?

Yoksa devlete mi devrediyoruz

2013de yuklenmiş olabilir konusma polatın indirilişinin. dikkat edersen helvacı ve ışın çelebi oradalar aysal dönemi onlar mı vard? stad açılışında liseli başkanımız özhan abimize laflar edilirken buradaki gibi dik duramadınız diyor sence u olay aysal dönemınde mı oldu.
liseli liseliyi ısırmaz

bak ilker canalp videosunu izle ben emiliano zola okuyanlar gibi itham etmiyorum ihbar ediyorum diyor...

Her neyse ne tek endişem sağlam lobi yaparsa dursun pilavın tonajını attırıp viskiyi sınırsız yaparsa satılabilir riva tek endişem bu bazen diyorum Galatasarayı yönetenler bizler kadar gerçekten düşünmüyor tek dertleri gidip adada bedava bir şey içip havuzlara girmek...Hal böyle olunca insan kahr oluyor renkdaş..

Yinede gösterdiğin ilgi alaka için sağol simdilerde tek dert transfer ne olur sudur budur komik aklı basında Gerçek bir Galatasaraylısın umarım bir gün aynı tribünde bağırırız snnle omuz omuza :)

860 milyon dolar nasıl kazık oluyor lan ?

o arazi daha fazla edebilir mesela 1.5 milyar dolar getirebilir bize 700 milyon doları hibe ederiz niye edelim 50 milyon dolar için can çekişilen bir ortamda biz niye arazimizi arsamızı tesisimizi ederinden aşşağı verelim kimsenin içine sinmiyor bu tabi bu işten nemalanıp köşeyi dönecekler hariç.Bir pislik var bu işte ve gerçekten kimse neyin ne olduğunu bilmiyor belirsizliğin olduğu bir ortamdada bir şeylerden feragat etmek çoğu kişiye pek mantıklı gelmiyor ellerini ovuşturanlar hariç.ç..

Bu oylamada 75-80% in uzerinde bir destek cikacagina eminim , ikincisi bu bahsedilen rakamlarin az olan versiyonlari dahi utopik , bu anlasmadan yaklasik 1 milyon ile 1.2 milyon TL civarinda bir gelir elde edilecektir yaklasik olarak

arazinin ruhsatsiz ve tarla halindeyken degeri 50-60 milyon dolar mertebesindeydi , simdi ise insaat ruhsatli ve yapilasmaya hazir halde ve yaklasik degeri 500-600 milyon dolar civarinda fakat elbette yapilacak ortakliktan bize kalacak miktar yaklasik 1 milyon TL nin biraz uzerinde olacaktir

bu arsanin degeri yukselis trendinde degil artik , o bolgedeki beklentiler coktan fiyatlandi .

o arazi daha fazla edebilir mesela 1.5 milyar dolar getirebilir bize 700 milyon doları hibe ederiz niye edelim 50 milyon dolar için can çekişilen bir ortamda biz niye arazimizi arsamızı tesisimizi ederinden aşşağı verelim kimsenin içine sinmiyor bu tabi bu işten nemalanıp köşeyi dönecekler hariç.Bir pislik var bu işte ve gerçekten kimse neyin ne olduğunu bilmiyor belirsizliğin olduğu bir ortamdada bir şeylerden feragat etmek çoğu kişiye pek mantıklı gelmiyor ellerini ovuşturanlar hariç.ç..

Neye dayanarak 1.5 milyar dolar verecekler o araziye bir açıklar mısın ve o araziyi alacak adam bunun 2 3 katı para kazanacak ne yapmalı bunları bir izah eder misin ?

Birde bize bu arazi için 1.5 milyar dolar verebilecek yatırımcıları listelersen sevinirim.

Ayriyeten bu kadar yuksek ölcümlü arsalarda m2 hesabi yapilmaz

Satacak kisi bi alt taban fiyat belirler alacak olanlada ihalede kapisirlar

Ztn tum gs liseside mal arsalarin degerini bilmiyorlar :)

Bu oylamada 75-80% in uzerinde bir destek cikacagina eminim , ikincisi bu bahsedilen rakamlarin az olan versiyonlari dahi utopik , bu anlasmadan yaklasik 1 milyon ile 1.2 milyon TL civarinda bir gelir elde edilecektir yaklasik olarak

arazinin ruhsatsiz ve tarla halindeyken degeri 50-60 milyon dolar mertebesindeydi , simdi ise insaat ruhsatli ve yapilasmaya hazir halde ve yaklasik degeri 500-600 milyon dolar civarinda fakat elbette yapilacak ortakliktan bize kalacak miktar yaklasik 1 milyon TL nin biraz uzerinde olacaktir

bu arsanin degeri yukselis trendinde degil artik , o bolgedeki beklentiler coktan fiyatlandi .

o zaman geçmiş olsun...
Hayırlara vesile olur işallah...

Değerlendirip borçları ve faiz bataklığından kurtulalım artık. 800 küsür milyon Dollar da çok iyi para şu anki durumda. Yeni gayrimenküler de alınmalı ilerisini düşünerek.

Neye dayanarak 1.5 milyar dolar verecekler o araziye bir açıklar mısın ve o araziyi alacak adam bunun 2 3 katı para kazanacak ne yapmalı bunları bir izah eder misin ?

Birde bize bu arazi için 1.5 milyar dolar verebilecek yatırımcıları listelersen sevinirim.

kardeşim eder yada etmez bir tarafımıza mı batıyor koskocaman arazi mesela sattık 860 milyon dolar paraya aynı parayı versek o araziyi bize geri verirlermi?

Bence satılabilir ama hemen değil bir dönem hiç para etmiyordu bugün bu kadar para ediyor yarın daha fazla eder..
Borç nasıl kapanır orası muamma bak geçen yıl transfer yapmadık borç fırladı gitti.
Neye göre artıyor neye göre azalıyor cebine para girenler nemalananlar açıklamalı bence.

Eğer klüp herhangi bir kişiye ait olsaydı Riva ve Florya'dan maksimum para ile ayrılırdık ama durum öyle değil maalesef herkes kendi menfaatini düşünüyor

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim eder yada etmez bir tarafımıza mı batıyor koskocaman arazi mesela sattık 860 milyon dolar paraya aynı parayı versek o araziyi bize geri verirlermi?

Bence satılabilir ama hemen değil bir dönem hiç para etmiyordu bugün bu kadar para ediyor yarın daha fazla eder..
Borç nasıl kapanır orası muamma bak geçen yıl transfer yapmadık borç fırladı gitti.
Neye göre artıyor neye göre azalıyor cebine para girenler nemalananlar açıklamalı bence.

Sorularıma cevap vermediniz bir kaç soru daha sorayım.

3 Temmuz şike süreci sonrası Türkiye'de futbola yapılan yatırımlar hususunda ne düşünüyorsunuz ?

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye'nin siyasi-ekonomik durumunun evrensel kriterlerde değerlendirebilir misiniz ?

Türkiye'nin 1. derece terör eylemi riski olan bir ülke olması hususunda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapacak bir şirkete önerileriniz nelerdir ?

Ya da en başta sormam gereken bir soru Türkiye'de yaşıyorsunuz değil mi ?

Sorularımı umarım yanıtlarsınız.

Sorularıma cevap vermediniz bir kaç soru daha sorayım.

3 Temmuz şike süreci sonrası Türkiye'de futbola yapılan yatırımlar hususunda ne düşünüyorsunuz ?

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye'nin siyasi-ekonomik durumunun evrensel kriterlerde değerlendirebilir misiniz ?

Türkiye'nin 1. derece terör eylemi riski olan bir ülke olması hususunda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapacak bir şirkete önerileriniz nelerdir ?

Ya da en başta sormam gereken bir soru Türkiye'de yaşıyorsunuz değil mi ?

Sorularımı umarım yanıtlarsınız.

Türkiyede yaşıyorum.
Türkiyede terör varsa madem şimdimi var zamanında bedavaya satılan Türk Telekom bugün kaç milyar dolar ediyormu ediyorsa neden?
Türkiyede satılan Tekel mesela 200 milyona satıldı o zaman terör yokmuydu ? Şimdi kaç para değerlenmiş
Türkiyede darbe girişimi oldu peki biz rivayı şimdi satmadık 5 sene sonra yada 1 sene sonra darbe girişimini kim hatırlayacak
Madem Türkiyeye yatırım yapılmıyor satılan limanlar her yeri özelleştirme satılan bankalar niye satıldı hani alan yoktu
Unutma her malın bir alıcısı vardır 10 sene önce 100-200 milyon eden etmeyen bir arazi bu gün 860 milyon ediyorsa yarın daha fazla eder fabrikalar devlete ait şirketler yok paraya satılıp 1 sene sonra kat be kat değerlenince yaaaaaaavvvvvvvv kandırıldık diyenler aynı olayı şimdi riva için istiyor olamazlarmı ?

Sanırım sorularını cevapladım aynı zamanda sorular sordum sana umarım sende cevaplarsın...

Geri
Üst Alt