Sanılanın aksine,derin Galatasaray'a güveniyorum bu konuda.2000-2001'de 5. kez üst üste şampiyonluğumuza koşarken nasıl önümüzün kesildiğini biliyoruz,yaşadık hepsini.Zorla şampiyon yapıldı Fenerbahçe o sene.15. kez şampiyon oldup 3. yıldızı takıp,farkı da 2'ye çıkaracakken 14-14 oldu.Hep böyle gitti o günden sonra,1 biz öndeyiz,eşit veya 1 Fenerbahçe önde.O günden bu sezona lig monotonlaştırıldı hep ısrarla,ve bu olay lige de,Türk seyircisinin futbola ilgisine de çok büyük zararlar verdi.Bu sene bence bu monotonlaştırılma işi bırakıldı.Dediğime kanıt ise,Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumdur şu anda.Ben Galatasaray'ın Avrupa,Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası'nda olduğu gibi ligde de tek büyük olacağını düşünüyorum artık.Bu gerçekten kaçılamaz,bu engellenemez.Ha 1959'dan önceki şampiyonlukları saymaya kalkarlar,öyle bir fırıldak çevirirler yine eşitlerler bilemem ama o yapılsa dahi yine fark 4-5 şampiyonluk seviyesine gelecek en sonunda.Bu dediğim uzun vadeli bir olay tabi ki.Derin Galatasaray,kendi bacağına sıkacak bir iş yapmaz o yüzden.1986'dan beri farklı bir Galatasaray izliyoruz.15 senede 5 şampiyonluk farkı kapadık,öne geçtik.Başardığımız şeyler kolay şeyler değil.Güvenmek lazım bir yerde kulübe.