860 Milyon Dolarlık Anlaşma!

Kalan paraya yine gidip gayrimenkul alırlar İstanbul'un ileride değerlenecek bir yerinden, ya da sürekli gelir getircek bir şeyler yaparlar heralde kafaları o kadar çalışıyordur.

Riva üzerinde belirli temlikler var bildiğim kadrıyla bunlarında kaldırılması lazım yüksek ihtimal proje yapılırken ve başlanırken ilk önce Devlet bankalarından uygun faizli kredi alacağız ve Riva üzerindeki temlikleri kadlıracağız ilk olarak diye biliyorum tabi daha bilgili kişiler vardır ama bu tarz bir hamle de yapılmalı diye biliyorum.

Beyler yaşlandık yakında öleceğiz.Satılsın ne kadar satılıyorsa.

Cok iyi para Turkiye sartlarinda. Suan o araziye kimse okadar para vermez heleki su ohal di doguydu darbeydi 1 milyar bekleyenler var Turkiyede hani arazi 1 milyar dolar eder sehir efsanesi rakamlar 500 milyon bile harika bir rakam olur
( Bulundugumuz durum ve Turkiye sartlarinda )

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer 860 mil $ para kasamıza girerse 360 mil$ ile borç ödenir. Geri kalan parada 500 mil$ ise yıllık faize verilip %5ila 8 arası faiz alırız yani buda yıllık 25-40 mil$ para demek transfer paramız çıkar

Yanlış bilmiyorsam Musevi olan bir emlak kralının tavsiyelerini okumuştum bir zaman, hatırladığım kadarıyla kısaca özetlemeye çalışayım;

''Göç alan ve almaya devam edeceğini düşündüğünüz bir bölgede arsaya yatırım yapmaktan çekinmeyin, cesur olun. Bunu yaparken merkezi bir yerden küçük bir arsa yerine, daha periferinden daha büyüğünü tercih edin; zira nüfusu artan bir yerde eninde sonunda orası da merkezi hale gelip değerlenecektir, sabırlı olun...Eğer birileri sahip olduğunuz arsayı satın almak için kapınızı aşındırmaya başlamışsa, bilin ki satma zamanı gelmiştir, en iyi teklife elden çıkarın ve yine aynı şekilde gelişime açık bir yerde, yine periferde olmak üzere daha büyük bir arsaya yatırım yapın, sabırla beklerseniz orası da umduğunuz değeri bulacaktır, çoğu defa pek kimsenin ummayacağı kadar hızla büyük değerlere ulaştığını bizzat yaşayıp görmüşümdür...''.

Bu iki arazinin ederi konusunda rakamlar telaffuz edecek kadar bilgi sahibi değilim. Kaç dönüm olduğunu, rayiç bedellerini bile bilmeden bunu yapmak cahili olduğum konuda ahkam kesmek olur ki burada çoğunluğun yaptığı da bu zaten, kusura bakmasınlar...

Bu kadar göz önünde olan bir konuda, yetkiyi alacak kişilerin -her kim olursa olsun- öyle söylenildiği gibi kulübün varlığını birilerine peşkeş çekebileceklerine ihtimal vermiyorum. Birkaç yıl önce Riva için afaki rakamlar konuşulurken, konuda uzmanlığı tescilli insanların tamamı, öyle fiyatların sözkonusu olamayacağını ağız birliği ile açıklamışlardı. Hatırı sayılır tek bir kişinin bile ''Yanılıyorsunuz, daha fazla bile eder'' dememiş olmasını bir referans olarak görüyorum müsadenizle ki anlaşma şartları konuşulmaya başlandığında bu konuda yorum yapmayan kalmayacaktır...

Riva ve Florya arazilerinden hangisinin öncelikle elden çıkarılmasının (Yoksa ikisinin birden mi?) kulübün menfaatine olacağı; elde edilecek muhtemel gelirin ne kadarının borçlar için, ne kadarının hangi yatırım araçlarında değerlendirileceği çok çok teknik ve ancak gayrımenkul ve yatırım uzmanlarının fikir yürütebileceği konular...

Öyle bir uzmanlığı olmayan kişiler olarak bize düşen, gelişmeleri takip edip kendimizce bir kanaat oluşturmaktır, aklımıza yatmayan hususları yine paylaşırız...Şahsım adına böyle düşünüyorum. Yok, ''Uzman olmam gerekmez, benim aklım her şeye yeter!'' cesaretinin sebebini bilen biliyordur, bilmeyen her şeyi bilir zaten, Allah yollarını açık etsin! :)...

Surekliligi olmayan bir projeye teslim olmak sacmalik.Borclari sifirlasak ne olacak ? Zaten her sene itinayla zarar eden bir klubuz.Bize ekstra gelir saglayacak bir projeye gidilmeliydi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Surekliligi olmayan bir projeye teslim olmak sacmalik.Borclari sifirlasak ne olacak ? Zaten her sene itinayla zarar eden bir klubuz.Bize ekstra gelir saglayacak bir projeye gidilmeliydi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecen sene yanlış hatırlamıyorsam 50-70 milyon Tl arası bir zarar açıkladık her bankalara ödediğimiz faiz gideri olmasaydı (120 milyon Tl) 50 milyon Tl civarı kar ediyormuşuz zarar etmemizin en büyük nedeni finansman gideri ve bunun en büyük payı faizler bunlar olmazsa biraz dikkatle gayet sürdürülebilir bir yapıda oluruz.

900 milyon demek
Nasil oluyor o acabilirmisin

Allahin ormaninda yanindan bi yol gecti diye bi yerin degeri nasil 1 milyar oluyor ha tum bayburt ilini satsan olur belki o rakamlar

5 sene once 500 milyon dolara satılmadı riva şimdi 330 a peşkeş çekilecek resmen hem köprü havalimanı değerini katlayacak daha neyini acayım

Yahu size ne? sizin arsanız mı? Orada öylece duruyor. Satılsın gitsin de dünya gözüyle borçsuz dertsiz Galatasaray'ı izleyelim. O arsa bizim değil ki. Kulübe ait orada öylece duran bir şey. Hayat kısa. Bi işe yarasın da bakalım neler olacak.

Yahu size ne? sizin arsanız mı? Orada öylece duruyor. Satılsın gitsin de dünya gözüyle borçsuz dertsiz Galatasaray'ı izleyelim. O arsa bizim değil ki. Kulübe ait orada öylece duran bir şey. Hayat kısa. Bi işe yarasın da bakalım neler olacak.

Tamam o para borcu eritirde gene borçsuz bir takım izleyemeyiz.Hele bu yönetimler varken çok zor.Üç gün sonra borç tekrardan artınca eldekini de ucuzdan bıraktık diye dövünmeye başlarız.Satılacaksa daha iyi bir rakama gitmeli yada hiç satılmamalı.

Tamam o para borcu eritirde gene borçsuz bir takım izleyemeyiz.Hele bu yönetimler varken çok zor.Üç gün sonra borç tekrardan artınca eldekini de ucuzdan bıraktık diye dövünmeye başlarız.Satılacaksa daha iyi bir rakama gitmeli yada hiç satılmamalı.

Kardeşim bu borçlara ulaşmamız en az 10 sene daha sürer zaten bir anda oluşan bir borç değil bu. Riva diye bir efsane yıllardır konuşuluyor. Orada öylece duruyor o arsa ya.. Hiç bir işe yaramıyor sadece rakamlar konuşuluyor ama duruyor.. Hiç bir faydası yok! Geleceğinizi düşünüyorsunuz da.. Gelecekte ya öyle bir Galatasaray kalmazsa ortada! Fiyatlar TR şartlarında uygun. Kimse keş parayı da veremez devletten başka.. Borçlar falan da kapanıyor.. Para da kalıyor baya bi.. Daha nolsun? Ben borçsuz Galatasaray'ı izlemek istiyorum kardeşim.

zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor her zaman olduğu gibi.

Zaten her sene 100m TL nin üzerinde faiz ödüyoruz, ve giderek artıyor 2-3 sene daha satmasak zaten fazladan edeceğimiz kardan daha da fazlası faize gidecek. Makul bir fiyata bence derhal satılmalı, gayrimenkul şirketi değil spor klubüyüz. Gayrimenkul zor günde değerlendirilir zaten, ha klube ekstradan para kalırsa yine böyle bir arsa alınır o ayrı.

Bu dursuna hiç güvenmiyorum bide kalkıp bu adamı divan başkanı yaptılar gene statüko işler çeviriyor gibime geliyor.transfer yapamayan kat karşılığında sponsor olan Gs yi inşaat aş ye çeviren yalan söylemekten hiç kocunmayan Galatasaray taraftarlarını servis haberlerle oyalayan bu zat kulübün borcunu kapatacağını sanıyorsanız ahmaksınız yapacak birşey yok

Sen ilk önce kulübü bu hale (kendinde dahil) getirenlerden hesap sor babasının malı gibi paraları çar çur edenden hesap sor 1 mil$ bulamadın ama 4.5 oyuncuya verdin

Geri
Üst Alt