- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Ozan Tokgöz abi ayağını denk al. Zaten kelleye susamış durumdayım. Yaşına başına bakmam kolleksiyonumun en başına eklerim kelleni. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Tokgöz abi ayağını denk al. Zaten kelleye susamış durumdayım. Yaşına başına bakmam kolleksiyonumun en başına eklerim kelleni.![]()
@Ozan Tokgöz abi ayağını denk al. Zaten kelleye susamış durumdayım. Yaşına başına bakmam kolleksiyonumun en başına eklerim kelleni.![]()
Vay vay vay.
Efsane geri döndü ha.![]()
Kadromuz iyi bu maçta Aslan, kürsü işgali yapıyoruz. Saatlerimizi ayarlayalım.
Lobiciklere karşı tek sıkımlık mermim ile savaşa hazırım
Kadromuz iyi bu maçta Aslan, kürsü işgali yapıyoruz. Saatlerimizi ayarlayalım.
Siz gerekli enerjinizi bize değilde, lobiniz hakkında ortaya atılmış suç isnadının maddi delillerini bertaraf etmek gayesiyle harcayın bence. Sus, pus olmanız tüm anlatılanları dahada haklı kılıyor. Seninde paravan şirket kurduğunu ve şike parasını İsviçre bankalarında toplayarak Rusya üzerinden akladığın konuşuluyor.Sizin lobiyi Aslan kurmamış olsa gözüm kapalı inanacaktım bu beyanınıza![]()
Siz gerekli enerjinizi bize değilde, lobiniz hakkında ortaya atılmış suç isnadının maddi delillerini bertaraf etmek gayesiyle harcayın bence. Sus, pus olmanız tüm anlatılanları dahada haklı kılıyor. Seninde paravan şirket kurduğunu ve şike parasını İsviçre bankalarında toplayarak Rusya üzerinden akladığınız konuşuluyor.![]()
Tapatalk
Yollamayacak sanirim beni al istersen@Çağrı Yüce son kez mesaj atıyorum 5 dk içinde şarkını yollamazsan diskalifiye olacakzın.