87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasin hayatinda kac kez onu dinledin de gonderiyorsun :D

behlul gondereydin keshke

Tolga Aybakan eyvallah kardeşim. :hat: Daha beni birkez boş geçtiğini görmedim. Müzik zevkimiz inanılmaz tutuşuyor. İyi başladık. Bakalım iyi bitirebileceğiz mi.

Adim gibi biliyordum Eurovision'un Hamzasi Tuncay Tum 'un Baris Manco ile katildigini :asd:

Bu porsuk muhabbeti yapyorsunuz ya, tabi ki eglenceli bisey, fakat aklima takilan, bu isi girgira vurayim derken, altina biraz gerceklik payi olmasin? Beni bu düsünceye iten, en son yarismada özel mesaj yoluyla -ismi lazim degil- "teklif" niteliginde bi mesaj aldim ve daha da önemlisi, bu yarismayi neden hep bilindik 5-6 kisi kazaniyor? Ciddi cevap verirsen sevinirim, gayet ciddiyim bu konuda... Simdiden tesekkürler.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bizim bu muhabbeti oluşturma sebebimiz tamamen gülmek ve eğlenmek amaçlı Mehmet. En başından beride birbirimizle uğraşarak yarışmayı daha keyifli hale getiriyoruz. Vizyon yarışmalarına başlangıçta katılırdım. Hatta bizim dönemimizde başladı. Sonra uzun süre katılmadım. O süreç nasıl işledi nasıl gelişti o yüzden o konuda yorum yapamam. Lakin bu muhabbetle birlikte tekrar dahil oldum. Açıkçası bu işin altında böyle bir mevzunun olduğunu düşünmüyorum. Buna ihtimal vermiyorum. Misal ''Bal Porsukları'' lobisinin kurucu üyesiyim diyebilirim ama yarışma kazanıyor musun dersen, kazanamıyorum :D Sanırım kazanan arkadaşlar herkesin zevkine hitap edebilecek eserleri seçiyorlar. Bu konuda biraz uzmanlaşmış olabilirler. Sana teklif niteliğinde mesaj atan kişiyi de yetkililere bildirmen faydalı olur kanımca. Zira biz burada güzel vakit geçirelim eğlenelim diye bulunuyoruz. Bu ortamı bozacak ve saçma sapan işlerin oluşmasına yol açacak insanların yarışmaya katılımının engellenmesi gerekir. Bu konuda gereken yapılmalı. Bu tarz tekliflerin sonucu yarışmalara katılmaktan men olmalı.

Bu arada Aslan'in sarkisini ben ilk olarak Scrubs dizisinin finalinde dinlemistim J.D. hastaneden ayrilirken duvarda beyaz bir carsaf asiliydi ve orada hayati ile ilgili kareler hayal ediyordu. Hatirlayanlar bilir :)

Erman Türker Ozan Tokgöz maaşallah sizin de bana puan verdiğiniz yok. 1 puanı bile çok görmüşsünüz. Ben bir şey diyor muyum?

Ama diyeceğim. Basbaya strateji yapmışsınız işte. :D

Ohhh be. Müthiş bir duyguymuş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt