#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

3 golde de hatası yoktu doğru ama bize %100 gollük pozisyonu çıkartacak maç kazandıracak kaleci lazım...

3. golü belki cok iyi bir kaleci cikarirdi kabul ediyorum, ama ilk 2 golde hicbir hatasi yoktu. Yapilan ortalara yerinde cikislar yapti güven verdi. Penalti olayinda cok hataliydi. 1-2 mac daha izlemek istiyorum.

Yediği gollerde hatası yoktu.

Özellikle yan toplarda nerede, ne zaman çıkacağını iyi biliyor.

Bize yakışmıyo..Sektirmediği tek top yoktu...Vede 32 yaşındaki ufuk gibi güvensiz...

Yan toplarda güven verdi. Aykut ve Ufuk yan toplarda yüreğimizi ağzımıza getiriyordu. 2. ve 3. golleri çıkarabilirdi. Ama, gollerde bir hatası yok. Biraz daha izlemek gerekir.

Vasat bir kaleci,gelmeden önce dediğim gibi yabancı kontenjanı harcamaya değmez.

2. gol üst direğe gitti nası kurtarsın?

Kaliteli bir kaleci çıkarabilirdi bence. Top üst direğe çarptığı için değil, vuruş mesafesi kısa olduğu için topa atlamaya fırsat kalmadı ve buda refleksle alakalı birşey. Top bariz köşe direğe falan gitmedi zaten izle tekrar görürsün.

Vasat bir kaleci,gelmeden önce dediğim gibi yabancı kontenjanı harcamaya değmez.

Haklısın ama gollerde çok büyük bir hatası yoktu belki ilk golde pozisyonunu iyi alabilse cenk'ten önce alırdı topu fakat dediğin gibi yabancı kontenjanını haracamaya değecek bir kaleci değil..

İyi bir kaleci, 3.golü yemezdi. Mesela Trabzonspor'lu Onur, o topu çıkarabilicek bir kaleci.

hakan baltanin oynamamasi bu adamin oynamamasindan geciyorsa

sallayin gitsin

Becali disinda bu isten karli cikan bir taraf olmayacak gibi duruyor suanda.

eskiden lunaparklarda 1 paket malboro için 3 penaltı atılan kaleciler vardı aynı onlara benziyor.adamın duruşundan iyi kaleci olmadığı belli hiç güven vermiyor 32 yaşında 3 kez milli olmuş kolombiya gibi vasat bir milli takımda adnan sezgin ve becali iyi para kırmışlardır.tv 8 de napoli maçlarını izliyorum de santis i nasıl kaçırdık ona yanıyorum yabancı kontenjanını bu adamla doldurmak mantık dışı illa yabancı kaleci alacam bana güven versin maç kazandırsın diyorsan paraya kıyıp handanovic alacaksın.

Yediği goller pek yenilmeyecek gibi değildi. Tabi Taffarel ve Mondragon'dan sonra artık kafamıza öyle bir bilinç yerleşmiş ki. Çünkü bu kaleciler imkansızları kurtarabiliyordu. Defansla uyum yakaladığı zaman kalesinde daha güven veren bir kaleci izlenimi yaratabilir.

hagi ile birlikte buda gider haginin becalinin adnan polata kazıgı olarak tarihe gecer hepimiz bagıra bagıra almayın dedik bonservisi yok ya altı aydır top oynamamış ya tam bize göre ne hale geldik yazık cok yazık

Aslında yediği gollerde hatası yok ama her topu ceza sahasına yumruklaması başımıza dert olur.

belki 3.golü çıkarabilirdi.ondada top sekti.

yazık aykuta ufuk kadar musamma gösterilmedi...bence iyi bir kaleci değil

Geri
Üst Alt