#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

2 maçtır tipik Buffon golü yiyiyor, Zapata. Buffon'nun bu hafta Cagliari, geçen hafta Udinese'den yediği gollerin çok benzerleri..

Böyle oynayacaksa Ufuk oynamaya devam etsin.

Su adam icin bir olumlu laf edenin futbol bilgisinden süphe ederim,ilk gol kapattigi köseden,ikinci gol yumusak bir frikik.Ha birde öncesinde salakca bir gol daha yedi,ofsayt oldugu icin göze batmadi ama adam saka maka 2 macda 7 gol gördü kalesinde.Antep macinda 7 sutda 4 gol yedi biri ofsayt,bu macda 3 de 3 gol yedi gene biri ofsayt.Zaten baskada top gelmemisti elemana.Hakan baltaninda artik su takimda yeri olmadigini görmek icin bu baltanin daha ne baltaliklar yapmasi bekleniyor ki?

1.gol çıkarılabilirdi gayet...Ufuk'tan iyi değil.

Çok büyük hatası var diyebilceğimiz goller değil yedikleri ama maç boyunca kaleyi bulan toplam iki topun da gol olması düşündürücü. Kaleye çekilen her topta tedirgin oluyorum açıkcası, kaledeki duruşu pek güven vermedi bana.

Leo Franco'dan bile kötü kaleci.

Saçma sapan degajlar yapmıyor.Bakarak uzun mesafeli pasları vardı.Şanssızlığı 2 maçta 5 gol yedik.

Yediği gollerde fazla yapacağı birşey yoktu, daha fazla izlemek gerekir.

ilk golde yine bir hakan balta eseri "tamam arkadaş ofsayt düşüncen var eyvallah, yapmışsınız taktiği ofsayt olduğunu düşünüyorsunuz fakat bir şunu öğrenemedin hem elini kaldır hemde adamın önünü kapat" yani kaleci ile karşı karşıya, kaleci topu bile göremedi, ikinci golde ise dikkat ederseniz top direğe çarpıp giriyor doksana astı adam 2 maçtır acayip acayip şutlar geliyor şunlara Loris olsa o bile birşey yapamaz, ha iyi kalecimi kötü kalecimi birşey diyemem kapalı kutu ama yediği gollerde hatası yok.

Frikikte kızmıyorum mükemmel vurdu Ümit..

1.golde sanki ofsayt diye saldı kendisini,bir kaleci hiçbir pozisyonda yan hakeme güvenerek bırakmaz..

1.gol Zapata hatası!

Bana güven vermiyor,net konuşmakta istemiyorum önümüzde ki maçlarda değerlendireceğiz..

Aykut'u tercih ederim. 2 maçta 5 gol yedi bence Aykut'un refleksleri bu adamdan daha iyi.

Franco'yu Istanbul'da havaalaninda gørmustum yaninda Mert de vardi. Sabah 5:30 civari idi. Bøyle televizyondan hep iri cusseli gibi geliyordu. Fakat gercekte cok zayifti. Sasirmistim ya. Bu kaleci yere dustugunde nasil bir tarafi kirilmiyor diye. Bence kaleci icin fazla zayifti Franco.

şuraya yazıyorum bu adam iyi kaleci

çünkü kalede onu görünce rahat hissediyorum kendimi (elano, misi, pino konusunda hisslerim tuttu)

totem yapıyorum

bu adamın iyi kaleci olduğunu hissediyorum

Franco'yu Istanbul'da havaalaninda gørmustum yaninda Mert de vardi. Sabah 5:30 civari idi. Bøyle televizyondan hep iri cusseli gibi geliyordu. Fakat gercekte cok zayifti. Sasirmistim ya. Bu kaleci yere dustugunde nasil bir tarafi kirilmiyor diye. Bence kaleci icin fazla zayifti Franco.

Santcis daha zayıftı belki o yuzden topları hep sektirirdi. :)

2 maçta 5 şut geldi kaleye mübarek 5 şinide yedi.Burçu kova heralde.Bu oynucağına binkere Aykut oynasın.Boşuna yabancı hakkı gitmez bari.

Frikikte kızmıyorum mükemmel vurdu Ümit..

1.golde sanki ofsayt diye saldı kendisini,bir kaleci hiçbir pozisyonda yan hakeme güvenerek bırakmaz..

1.gol Zapata hatası!

Bana güven vermiyor,net konuşmakta istemiyorum önümüzde ki maçlarda değerlendireceğiz..

Bence Hakan Balta'da oyuncunun önünü kapatabilridi, tamam elini kaldırsın ama önünüde kapatsın yani görevini yaparken el kaldırmak zor değildir... Kaleci o mesafeden gelen topu kurtarması için bence acayip şansı ve futbolcunun üzerine nişanlaması lazımdı çok sert vurdu topu bile göremedi.

Bence Hakan Balta'da oyuncunun önünü kapatabilridi, tamam elini kaldırsın ama önünüde kapatsın yani görevini yaparken el kaldırmak zor değildir... Kaleci o mesafeden gelen topu kurtarması için bence acayip şansı ve futbolcunun üzerine nişanlaması lazımdı çok sert vurdu topu bile göremedi.

Hakan Balta bence bu sene en iyi oyununu oynadı..

:)

İlginçtir..

Hatta ilginci sonra bizim resmi siteden takip etmistim. Franco ulkesine izinli olarak gitti diye haber var mi diye haber olmamisti.

Geri
Üst Alt