#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Hakan Balta bence bu sene en iyi oyununu oynadı..

:)

İlginçtir..

Ben beğenmedim, ama şunu söyliyeyim bir maçta mükemmel oyna tek bir hata takımı yakar, tamam el kaldır ama durma yerinde koş adamı takip et rahatsız et önünü kapa, kaleci 30m'den gelen topu 3,2 saniyede nereye gideceğini anca kesinleştiriyor "bilimsel hesaplama" adam 3m önünden vuruyor o topu görebilmesi imkansız lakin adam üzerine nişanlaması lazım.

Ben beğenmedim, ama şunu söyliyeyim bir maçta mükemmel oyna tek bir hata takımı yakar, tamam el kaldır ama durma yerinde koş adamı takip et rahatsız et önünü kapa, kaleci 30m'den gelen topu 3,2 saniyede nereye gideceğini anca kesinleştiriyor "bilimsel hesaplama" adam 3m önünden vuruyor o topu görebilmesi imkansız lakin adam üzerine nişanlaması lazım.

Çok rahat davranıyor ve taraftarı bu dediğin çıldırtıyor müdür,onun o rahatlığı yüzünden 15 gol yemişizdir ligde..

Dediğin gibi o direk hakeme bıraktı olayı pozisyonunu bırakıp..

Amatörce davrandı ve golü yedik..

Maç başı 2.5 gol ortalaması var.

Beni utandırmıyor.

Varlığı ile yokluğu bir!

Aferin,Ufuk'u harcamaya devam.

Ufuk'a sahip çıkalım dedim psikolojikman çöktü dedim 2-3 hafta dinlendirip kale aykut veya emirhana verilseydi 2-3 hafta rehabilite edip tekrar kale verilebilirdi ve zapata'ya para verip alınmasaydı boşboşuna alındı.Ufuk'un potansiyeli avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri olacak kapasitede ama psikolojik olarak çöktüğü için akılalmaz hatalar yapıyor bunu yaşayan bilir ve sahip çıkın bakın Liverpool'dan 8 gol yiyen Hakan arıkan hala takımda öyle yada böyle sahip çıkıyorlar Zapata zaten hazır olarak gelmedi.Emirhan'dan ne fazlası var yada Aykut'dan bunu alıcağımıza 20 yaşındaki genç milli takımlarda yıllarca oynamış Emirhan Ergün oynasın belki 1 kaleci daha kazanırdık bakınız Fenerbahçe Fehmi Mert Günok'u oynatıyor arada ve önünde Volkan gibi bir örnek var böyle Lesh kalecilerle uğraşılcağına para kaptırılcağına Galatasarayın evladı Emirhan oynasın yazık bu mantalite varken borçlardan başımızı kaldıramayız

p
Ufuk'a sahip çıkalım dedim psikolojikman çöktü dedim 2-3 hafta dinlendirip kale aykut veya emirhana verilseydi 2-3 hafta rehabilite edip tekrar kale verilebilirdi ve zapata'ya para verip alınmasaydı boşboşuna alındı.Ufuk'un potansiyeli avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri olacak kapasitede ama psikolojik olarak çöktüğü için akılalmaz hatalar yapıyor bunu yaşayan bilir ve sahip çıkın bakın Liverpool'dan 8 gol yiyen Hakan arıkan hala takımda öyle yada böyle sahip çıkıyorlar Zapata zaten hazır olarak gelmedi.Emirhan'dan ne fazlası var yada Aykut'dan bunu alıcağımıza 20 yaşındaki genç milli takımlarda yıllarca oynamış Emirhan Ergün oynasın belki 1 kaleci daha kazanırdık bakınız Fenerbahçe Fehmi Mert Günok'u oynatıyor arada ve önünde Volkan gibi bir örnek var böyle Lesh kalecilerle uğraşılcağına para kaptırılcağına Galatasarayın evladı Emirhan oynasın yazık bu mantalite varken borçlardan başımızı kaldıramayız

güldürme beni ufuk ve avrupanin en iyi kalecilerinden

Bakalım 2 haftayla değerlendirmeyin.

Ufuk kaleci falan değil beyler saçmalamayın.Bi kaç hafta daha Zapata'ya sabredilir muhtemelen 2'şer 3'er devam ederse Aykut'un kaleyi alma ihtimali yüksek.

bu adamda refleks namina birsey yok

yedigi 1.ci golü aykut %75 kurtarirdi mesela

Yediği gollerde hata yok.Yanlız her gelen topta gol oldu.Yenilecek 1 golüde kurtar be;).Kaleci dediğin çok kritik golleri kurtarır maçı kurtarır demek bizimkiside yiyor;),50 yaşındaki bir kaleci gibi gördüm.

Ne potansiyeli yahu gelmiş 25 yaşına 45 metreden şutu içine alan adamın potansiyelimi olur?

Zapata anca karpuzları tutar:lol::ciftetelli:

Potansiyel olarak dedim çok çalışıp geliştirir ve psikolojik olarak düzeldiği zaman yedirecek hepinize bu sözleri

ohooo ozaman potansiyal olarak bakarsan kalecilerin %90 avrupanin en iyi kalecilerinden dersin

gerci ben o potansiyali nedense hic göremedim kendisinde

gelmiş 2 maçta 2 hatasıyla asıp bide artistlik taslayıp konuşmasın bazıları bu adamda bu potansiyel var çok maçını izledim benmi iyi bilecem bu 2 maçta sallayanlarmı zaten Zapata'nın performransı gereken cevabı veriyor

gelmiş 2 maçta 2 hatasıyla asıp bide artistlik taslayıp konuşmasın bazıları bu adamda bu potansiyel var çok maçını izledim benmi iyi bilecem bu 2 maçta sallayanlarmı zaten Zapata'nın performransı gereken cevabı veriyor

Ufuk Ceylan'ın kaleyi aldığından beri bana kurtardığı maçı geçtim yüzde yüz bir pozisyon söyle.Olmaz bunu anla artık.

Fark yaratmadığı sürece kalede yabancı son derece gereksiz bir olay.

ohooo ozaman potansiyal olarak bakarsan kalecilerin %90 avrupanin en iyi kalecilerinden dersin

gerci ben o potansiyali nedense hic göremedim kendisinde

sen görme ben birçok maçını izledimde konuşuyorum senin deyimine göre Volkan demirel'in yaptığı hataları görünce şuan 5.ligde bile oynamayacak durumda olması gerekiyordu kova diyorlardı devamlı volkan'la dalga geçenler oluyordu hakan 8 yiyor yapmayın 2 maçta asıp kesmek kolay

Ufuk Ceylan'ın kaleyi aldığından beri bana kurtardığı maçı geçtim yüzde yüz bir pozisyon söyle.Olmaz bunu anla artık.

Zapata çıkardığı pozisyon varmıydı antep maçında 3 pozisyon geldi 3'ü gol eskişehir maçında 2 pozisyon 2 gol Ufuk psikolojik olarak çöktü bunu anlamayabilirsin dalgada geçebilirsin ufukla ama volkan'ın ne hatalar yaptığını hala arada yaptığı hataları görünce bi durda düşün

Sana Soruyorum Merih'cim ben bu adamı Altay,Manisaspor'da defalarca izlediğimde inanılmaz işler müthiş maçlar spikerlerin devamlı övdüğü müthiş bir kaleciyken Galatasaray'a geldikten sonra yediği 2-3 golden sonra psikolojik olarak çöktüğünü görmüyormusun ne oldu bu adamada bu hale geldi bu adamın kaleci antranörünün hiçmi suçu yok ayrıca renktaş bursa maçındaki yüzünü görmedinmi psikolojik olarak çöktüğünü göre göre forma veren hagi'ye laf neden yok 2-3 hafta forma verme kafa olarak biraz düzelsin haksızmıyım Volkan demirel kaç kere klübeye çekildi ne laflar söylediler ne hatalar yaptı ama hep arkasındaydılar bu kalecinin önünde daha 13-14 senesi var

Geri
Üst Alt