#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Aga adami begenmiyor olabilirsin, istedigin kadar elestirebilirsin simdiye kadar 5 para etmez takimlarda oynamis, 31 yasinda olan bir adamdan bahsediyoruz sonucta. Herkes icin bir kapali kutu. Iyi de olabilir, kötü de.

Ama gelip bana "Ufuk, Aykut" diyip, Zapataya laf atamazsin.

Burda dur derim.

Ufugu 2 yildir göüroyruz, daha gecen hafta klasini konusturdu...

Aykut ise sanirim 8 yildir burda. "taraftar unutmasin ki 10 yil sonra kadiköyden puanla dönerken, kalede Aykut vardi" evet, bunu taa kendisi söyledi, utanmadan acik acik, kameranin icine baka baka söyledi, sitem etti.

Kalecisiz oynayalim ama Ufugu, Aykutu oynatmayalim.

Salman usta ben zaten Zapatayı bir Casillas olarak görmüyorum, bir Ufuk'a, bir Aykuta bakıyorum..Elin 31 yaşındaki adamı 3-4 gömlek daha üstün. En azından artık haybeye gol yemeyeceğiz, hem kornerlerde, yan toplarda Zapata çok etkin. Bunu bariz 2 maçta gördük. 5 gol olayıda bence şansızlık, zamanında Mondinin başına 6 gelmişti, kötü kaleci mi şimdi?

Aga adami begenmiyor olabilirsin, istedigin kadar elestirebilirsin simdiye kadar 5 para etmez takimlarda oynamis, 31 yasinda olan bir adamdan bahsediyoruz sonucta. Herkes icin bir kapali kutu. Iyi de olabilir, kötü de.

Ama gelip bana "Ufuk, Aykut" diyip, Zapataya laf atamazsin.

Burda dur derim.

Ufugu 2 yildir göüroyruz, daha gecen hafta klasini konusturdu...

Aykut ise sanirim 8 yildir burda. "taraftar unutmasin ki 10 yil sonra kadiköyden puanla dönerken, kalede Aykut vardi" evet, bunu taa kendisi söyledi, utanmadan acik acik, kameranin icine baka baka söyledi, sitem etti.

Kalecisiz oynayalim ama Ufugu, Aykutu oynatmayalim.

aynen bu 2sinin yedirdigi goller burdan bizim köye yol olur:) onun icin zapata diyom zaten begendigimden degil:)

Bana göre yabancı kaleci taffarel,akinfeev kalitesinde değilse yabancı kontenjanına yazık,kalede kullanacağıma stoperde kullanırım o hakkı,ama bu sezon takım zaten genel olarak berbat olduğu için zapatayı o kadar acımasızca eleştirmiyorum,takımın bu hali göz önüne alınırsa zapata ya tabiki şans vermek gerekir.

Salman usta ben zaten Zapatayı bir Casillas olarak görmüyorum, bir Ufuk'a, bir Aykuta bakıyorum..Elin 31 yaşındaki adamı 3-4 gömlek daha üstün. En azından artık haybeye gol yemeyeceğiz, hem kornerlerde, yan toplarda Zapata çok etkin. Bunu bariz 2 maçta gördük. 5 gol olayıda bence şansızlık, zamanında Mondinin başına 6 gelmişti, kötü kaleci mi şimdi?

Yok, dediklerine tamamen katiliyorum, senin gibi düsünüyorum. Adamin yedigi goller gercekten cok acayip goller, hele su Elyasa ve Karandan yedigi 2 gol...

Lafim "Ufuk, Aykut" diyip, Zapatayi elestirenlere.

Ufuk, Aykut yok artik, yok bitti.

Bana göre yabancı kaleci taffarel,akinfeev kalitesinde değilse yabancı kontenjanına yazık,kalede kullanacağıma stoperde kullanırım o hakkı,ama bu sezon takım zaten genel olarak berbat olduğu için zapatayı o kadar acımasızca eleştirmiyorum,takımın bu hali göz önüne alınırsa zapata ya tabiki şans vermek gerekir.

Yahu Oguzhan nasil "yazik" diyebiliyorsun, daha gecen hafta 2. yarinin en önemli macta seni 3 puandan etti Ufuk, nasil önemli degil?

Aykut seni tek basina cligden etti zamaninda, nasil önemli degil ?

Zamaninda "bize tek basina mac kazandiracak kaleci lazim" diyorduk ya.

Simdi adeta "rakibe mac kazandiran" kalecilerimiz var.

Zapata "tek basina mac kazandiracak" falan, bunlari beklemiyorum, yeter ki Ufugun, Aykutun yaptigi gibi, en önemli maclarda (tuaftir) cikip, maci rakibine vermesin.

Yahu Oguzhan nasil "yazik" diyebiliyorsun, daha gecen hafta 2. yarinin en önemli macta seni 3 puandan etti Ufuk, nasil önemli degil?

Zapata "tek basina mac kazandiracak" falan, bunlari beklemiyorum, yeter ki Ufugun, Aykutun yaptigi gibi, en önemli maclarda (tuaftir) cikip, maci rakibine vermesin.
Aykut ve ufuğa güvenelim mi dedim? :o Ülkede türk statüsünde sadece aykut veya ufuk yok.Yönetimin basiretsizliği adam akıllı türk kaleci bulamamaları.Beşiktaş nasıl buldu cenk i? Gitsin bulsun bizimkilerde.

Doğru söze ne hacet bir laf etmek..Aykut ve Ufuk bitti, Zapatada olmazsa 4. kaleci geçsin bence. Aykut, Ufuk olmayacağız dediler zaten kaç senedir.

Orta okul ve lise döneminde okulun futbol takımında stoper ve kaptan olarak oynadım hep. Lisanslı topçuydum. Tekniğim çok çok vasattı ama mücadele oyun zekası ve özellikle takıma savunma konusunda yön verebilme adına müthiş bir yeteneğim vardı. Ama bu yeteneğime rağmen ne kadar kalemi iyi savundursamda sağlam bir takım savunması önce sağlam bir kaleciden başlardı hep benim için. Hani yanlış anlamayın sağlam bir kaleci derken refleksleri çok iyi olan çok iyi sıçrayan iyi köşe kapatan bir kaleciden bahsetmiyorum. Sağlam bir kaleci defans oyuncularıyla piyon gibi oynayan ve topu kalesine getirtmeyendir. Ben her ne kadar savunmayı iyi yapsamda yön verebilsemde bir yerden sonra senin göremeyeceğin okuyamayacağın şeyler oluyor işte o anda sağlam bir kalecin varsa devreye girip olabilecek tehlikeyi ortadan kaldırabiliyor takım savunmasını eksik kaldığı yerde organize edebiliyor.

Takım savunması yok ilerden başlarmış yok en iyi savunma hücummuş bu stratejiler yanlış. En iyi savunma kaleden başlar. En güzel örneği bizim takım zaten. Savunmada Neill-Servet gibi önlerinde Cana gibi sağda ve solda Sabri Serkan Hakan İnsua Çağlar gibi savunma oyuncuları var. Sorun ney? Bunlar savunma yapmayı bilmiyormu? En kral şekilde yapabilirler ama savunma organizasyonun eksik kaldığı yerlerde tamamlayıcı olabilecek arkada yön verebilecek bir kalecimiz olmadığı için fosss bi yerden sonra düşüyoruz.

zapata iyi kaleci sadece sürekli oynayıp takıma uyumu artması lazım. Biraz da hantal kalmış gibi oynamaya oynamaya yoksa çok kıvrak kaleci olduğu her yerden belli. Ama aradığımız kan değil kesinlikle. Her sene söylüyorum ulan yeter artık gerekirse yapmayın trasfer felan ama 10 milyon mu ne kadarsa verin parasını a veya b düzey bir kaleci alın. Senin kalen Allaha emanetken ne kadar yükseklere çıkabilirsin ki..

Sene sonuna kadar bakariz begenirsek kalir,olmadi degistiririz bir masrafi yok.Yeterki ufukla aykut gibi iki uc maca bir komedi goller yemesin,baska bir beklentimiz yok.

2 tane top geldi kaleye. Leo Franco'dan farkı yok.

ya buadamı oynatmak bırakın ufuğu aykuta bıle hakarettir kalecılıkle alakası yok adamın

Bizimkilerden farklı olarak yan toplarda biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından şimdilik.

yediği ilk golün Ufuk'un Gençler maçında yediği golden ne farkı var...

Tabi Ufuk yeseydi kova olurdu...

%90 Zapata=(ufuk*Aykut)/3.14=????

Sonuç=Her maç kalende goll...

abi bu nasıl bir adamdır ya topları filelerden topluyor :lol: kaleci diye aldık patates çıktı:lol::lol:

2 maçta 5 gol yedi. :) Ümit'in frikiğinde balıklama uçması da gözümden kaçmadı.

Geri
Üst Alt