- 20 Eylül 2009
- 19.122
- 17.676
- 2.773
Cevap: #87 Robinson Zapata
Salman usta ben zaten Zapatayı bir Casillas olarak görmüyorum, bir Ufuk'a, bir Aykuta bakıyorum..Elin 31 yaşındaki adamı 3-4 gömlek daha üstün. En azından artık haybeye gol yemeyeceğiz, hem kornerlerde, yan toplarda Zapata çok etkin. Bunu bariz 2 maçta gördük. 5 gol olayıda bence şansızlık, zamanında Mondinin başına 6 gelmişti, kötü kaleci mi şimdi?
Aga adami begenmiyor olabilirsin, istedigin kadar elestirebilirsin simdiye kadar 5 para etmez takimlarda oynamis, 31 yasinda olan bir adamdan bahsediyoruz sonucta. Herkes icin bir kapali kutu. Iyi de olabilir, kötü de.
Ama gelip bana "Ufuk, Aykut" diyip, Zapataya laf atamazsin.
Burda dur derim.
Ufugu 2 yildir göüroyruz, daha gecen hafta klasini konusturdu...
Aykut ise sanirim 8 yildir burda. "taraftar unutmasin ki 10 yil sonra kadiköyden puanla dönerken, kalede Aykut vardi" evet, bunu taa kendisi söyledi, utanmadan acik acik, kameranin icine baka baka söyledi, sitem etti.
Kalecisiz oynayalim ama Ufugu, Aykutu oynatmayalim.
Salman usta ben zaten Zapatayı bir Casillas olarak görmüyorum, bir Ufuk'a, bir Aykuta bakıyorum..Elin 31 yaşındaki adamı 3-4 gömlek daha üstün. En azından artık haybeye gol yemeyeceğiz, hem kornerlerde, yan toplarda Zapata çok etkin. Bunu bariz 2 maçta gördük. 5 gol olayıda bence şansızlık, zamanında Mondinin başına 6 gelmişti, kötü kaleci mi şimdi?