#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Yediği gollerde çok büyük hatası yoktu.

Hata neye deniyor bilmiyorum ama, kaleyi bulan her sutu yedigi acik sekilde gozukuyor. Illa Ufuk gibi hatali gol yemesi mi gerekiyor zayif kaleci oldugunu kabullenmemiz icin? Dun Eskisehir kalecisi en koseye giden toplara bile uzanmagi basardi. Bizimkisinin kalesine oyle bitirici sut da gelmedi.

Zapata hata yapmayacagina birakalim Ufuk hata yapsin.

büyük ihtimal sezon sonu gider bu adam kalecilikle alakası yok yediği 2 golde faciaydı

ilk golde hatası büyük hiç açıyı kapatmıyor adama şut şansı veriyor. ikinci golde de izledi resmen hiç hareket yok.

De Santics'i sırf yediği gollerde donup kaldığı için göndermiştik.Zapata'nın hiç kalmaması lazım o zaman.

Bu adamı boşa aldık yabancı hakkını dolduruyor bide.Devre arası serdar kulbilge alınsaydı solbektede insua oynardı ne güzel.

Bu adamı boşa aldık yabancı hakkını dolduruyor bide.Devre arası serdar kulbilge alınsaydı solbektede insua oynardı ne güzel.

kaleci sart serdar kulbilge ile olacak is degil bu ufuktan iyi kaleci oldugunu sanmiyorum.

insua iyi ama yabanci kontenjanini dolduruyor bence sol bek caglar.

kaleci cok saglam biri birde bir önlibero yani iki transfer sart.

ondan sonra bu takimi durudurmak zor olur!

Yenilecek her golü yedi,1 tanesini kurtarsa iyi kaleci olduğunu ispat edebilirdi.Kaleci dediğin böyle olmalı,kritik golü kurtarıp maçı dönderir.Sanctis hepsinden iyi idi bence.

Yenilecek her golü yedi,1 tanesini kurtarsa iyi kaleci olduğunu ispat edebilirdi.Kaleci dediğin böyle olmalı,kritik golü kurtarıp maçı dönderir.Sanctis hepsinden iyi idi bence.

sanctis hangi maçı kurtardı bize,ben bir benfica maçı hatırlıyorum o kadar

duruş hatası yaptı golde sağ ayaklı oyuncu oraya plaseliceği belli bişey barajın üstünde geçicek hertürlü o top sağ direkle mesafeyi çok açtı ve golü yedi bariz hatalı gol...

Geri
Üst Alt