#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Ender Akçay'a selam olsun. Kaleci değil dediğin Ufuk kurtarırdı bunu ki Ajax maçında kurtardı da.

40 metreden görüş mesafesinin az olduğu ve kaygan zeminde öyle bir golü yersiniz normaldir ama normal şartlarda 5 metreden Zapata'nın yediği golün bir açıklaması olamaz.

Ufuk'un 50 metreden yedigi gole normal deme lan sen de

Herif apış arasını açmış soksunlar diye beklyior. Eller yanda bacaklar yanda. Yeter ki yandan almıyayım içime hesabı.

Ufuk'un 50 metreden yedigi gole normal deme lan sen de

Başkan şöyle normal. O gün gol pozisyonundan bir kaç pozisyon öncesinde Ufuk yağıştan dolayı gözlerini kapatma derecesine gelmişti. 3-4 kere gösterdi bunu. O yüzden ben kızmadım o kadar. Oynarsa düzelecek.

En azından Ufuktan farklı olarak üstüne gelen topları tutar demiştim. Yanılmışım.

Ara transferde bizim gibi enayiler Roman kulüpleri zengin etti.Hagi romanların ekonomisine can verdi.

Yok artık Lebron James! 3 maçtır istisnasız kaleyi bulan her top gol oldu. Zapata-Baros hamlesi yapabiliriz rahatlıkla, 1 kişi fazla oynarız en azından.

İsterse 5 sene oynamasın. Basit ve temel kaleci duruşunu bilmiyor.

Ender Akçay'a selam olsun. Kaleci değil dediğin Ufuk kurtarırdı bunu ki Ajax maçında kurtardı da.

40 metreden görüş mesafesinin az olduğu ve kaygan zeminde öyle bir golü yersiniz normaldir ama normal şartlarda 5 metreden Zapata'nın yediği golün bir açıklaması olamaz.

1- 40 metreden gol yemek çok daha leş bir olay.

2- Dünyanın her yerinde akşam ve yağışlı havada maçlar oynanıyor. Bunların hiç biri bahane değil.

3- Ben hiç bir zaman Zapata'ya iyi veya kötü kaleci demedim. Daha doğrusu dememiştim. Çünkü izlemediğimiz, kapalı kutu bir kaleciydi.

Şuana kadar da hiç ama hiç ümit vermiyor. Maç eksikliğimidir, yoksa her zamanki halimi bilinmez ama şu haliyle kadroya girmesi imkansız.

Arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin ama bu kaleci tam anlamıyla bir kova, bunu daha gelmeden söylemiştim ilk maçta 3 gol yiyince de söyledim şimdi de söylüyorum bu adamdan galatasaraya kaleci maleci olmaz. Bu arada adnan sezgin denen şahsı protesto etmek istiyorum Arjantin milli takım kalecisi genç Romero'yu cimriliği yüzünden almayan bu şahıs sırf beleş diye 33 yaşındaki bu kovayı kaleci diye getirdi.

zapata kaleciyse benımde bir bayanla aramda fark yok beyler

Hiç bi maçı boş geçmiyor mübarek. Ufuk bile arada sırada bi süpriz yapıp gol yemediği maçlar çıkarabiliyordu

beterin beteri vardır ahanda kanıtı

Zapata kaleci ise ben astranotum.. Evet itiraf ediyorum astranotum..

Yeter saçma sapan kalecileri başımıza topladığınız. Yeter. Bu da karpuzcu çıktı. Ufuk geçsin bari de o biraz biraz kendini geliştirmeye çabalıyor..

Geri
Üst Alt