#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Ahmet Şimşek' Alıntı:
Mükemmel bir transfer yaptık diyebilirim. Zapata, Chelsea ve ManU ayarında bir kaleci. Cech'e falan bin basar.

Cech'den iyi olduğunu daha önce söylemiştim. Bence Casillas'a falan da bin basar. Sezon sonunda büyük paralara Barcelona veya R.Madrid'e satabiliriz. :tiphat:

Cech'den iyi olduğunu daha önce söylemiştim. Bence Casillas'a falan da bin basar. Sezon sonunda büyük paralara Barcelona veya R.Madrid'e satabiliriz. :tiphat:

Ayrıca yaşı da genç ve ilerisi için büyük ümitler vaadediyor :)

Geldiği günden beri sölüyorum. bu adamı övenlerin hepsi tüymüş:D kusura bakmayın ama tarihte hiç bir zaman iyi bir zenci kaleci çıkmadı ve çıkmayacak bu insan fizyolejisiyle alakalı. zencilerde atleticlik süper ön sezi 0 dır. sonuç zapata:D

şu an şenol karagöl bile bundan daha iyi kalecilik yapar.

Geldiği günden beri sölüyorum. bu adamı övenlerin hepsi tüymüş:D kusura bakmayın ama tarihte hiç bir zaman iyi bir zenci kaleci çıkmadı ve çıkmayacak bu insan fizyolejisiyle alakalı. zencilerde atleticlik süper ön sezi 0 dır. sonuç zapata:D

Dida,Kameni,Enyema daha aklıma gelmeyenler bunlar gayette iyi kalecilerdi.

Kameni iyi diyolar

adnan polat bu kaleci adnan sezgin ve haginin eseridirsana teşekkur ederiz kaleyi boyle beceriksiz beleş adamları getirttigin için

ZaPota olma yolunda aday. Umarım yeteneklerini en kısa zamanda takıma yansıtır ve diğerlerine uymaz..

kapalı kutu açılıyor yavaş yavaş... eh dediğim gibi iyi bir kaleci için para ödersin işe yaramazları beleşe alırsın. De Santcis geçen sene İtalyada yılın kalecisi seçilmişti sanırım hemde karşısında Buffon gibi bir rakip varken, yönetim paralı dedi yolladı...

Dida,Kameni,Enyema daha aklıma gelmeyenler bunlar gayette iyi kalecilerdi.

hep aynı cevabı veriyolar. dida 2 sene iyi performans göstermiş sora dibe vurmuş bir kalecidir. kameni(espanyol) ispanyanın süleymanu(kayserispor) sudur. enyama yı saymıyorum bile oynadığı takım belli zapatadan farkı yoktur. en çok verilen örneklerden mandanda yı da marsilya taraftarlarına sorarsan anlatırlar nasıl kel kaldıklarını:D

Geri
Üst Alt