#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Santicin Napoli performansı ahlatıyor bizi,yoksa bizdeki performansıda diğerlerinden pek farklı değildi

Ben aha bunu iyi tuttu dediği pozisyon hatırlamıyorum

Sadece Lincoln'ün kırmızı kart gördüğü Kayseri maçında iyi oynamıştı ama onda da son dakikada yediğimiz golde hata yapmıştı.

Bizden gittikten sonra kıymete bindi nedense.

Berbat falan değildi.R.Carlos'tan o frikik golünü yemese belki de şimdi hala bu takımdaydı.

Ayrıca bu adam stopersiz bir takımda kalecilik yaptı uzunca bir süre..

Morgan´ın en az 10 net hatası vardı .Dün gibi aklımda .Hepsi de aynı tarz hatalar ,fotokopi çeker gibi adam.

Sadece Lincoln'ün kırmızı kart gördüğü Kayseri maçında iyi oynamıştı ama onda da son dakikada yediğimiz golde hata yapmıştı.

Berlin, Benfica ve Olympiakos maclarinda da iyi oynadiydi. De Sanctis en azindan bana güven veriyordu. Suandaki adamlarin güven vermeyi birak resmen her kaleye sut atildiginda tedirgin ediyorlar beni. Bu aralar bizde yavas bir sutun bile gol olma ihtimali cok yüksek.

O golde top Linderoth'un ayagina carpip fals almisti.

Lincoln'un kirmizi karti da komediydi

Türkiye'nin en iyi iki kalecisi Onur ve Volkan hic mi hata yapmiyorlar ?? Yada Cenk ?? Ama en azindan güven veriyorlar kalede. Bizim suanki kalecilerimizin hepsi berbat. De Sanctis gittiginden beri kalede dogru dürüst güven veren kimse yok malesef.

Suanda ben Leo'nun bile hala bizde olmasini isterdim acikcasi.

Türkiye'nin en iyi iki kalecisi Onur ve Volkan hic mi hata yapmiyorlar ?? Yada Cenk ?? Ama en azindan güven veriyorlar kalede. Bizim suanki kalecilerimizin hepsi berbat. De Sanctis gittiginden beri kalede dogru dürüst güven veren kimse yok malesef.

Suanda ben Leo'nun bile hala bizde olmasini isterdim acikcasi.

Leo en azından bariz hatalı gol yemiyodu. Cidden bende Leo'yu Zapata ya tercih ederim.

n5372086631556383224136.jpg

:(

o kadar hata yaptıki yönetim sanctis çok iyiydi bence napolide harikalar yaratıyo şuan

keita sanctis bunlar şuanki takımda olsalar seviye atlardı takım .s

Kaleci konusunda yüzümüz son 3-4 senedir hiç gülmedi daha da gülmez herhalde.

Santics'ede sabır edemedik.Zapatadan 1000 kat daha iyiydi.Santics'ide bu taraftar yuhaladı.Bize herşey müstehak.

sinan bolat alınırsa kalemizi uzun süre korur..

Julio Cesar gelmeli :)

Valla bu adama cok güvendim ama son macta "yok artik" dedirtti.

O ne bicim goldü yahu, bu kadari da olmaz ama.

Ayrica bir arkadas yazmis "oynadigi 2-3 macta herütlü gol yemis" diye, gercekten öyle. Uzaktan, yakindan, frikikten, bacak arasindan...

Ama bizimkiler simdi haftaya Hakan baltayi isliklamak, yuhalamak yerine 2-3 mactir kalede olan Zapatayi isliklar, yuhalar.

Zapata'nin isi artik cook zor ama isliklanmamali, yuhalanmamali daha. Suc onu bu takima getirinde, Zapatada degil.

bu adam anca armut toplar, kova'nin en önde gideni derhal gonderilmeli yabanci kontenjanina yazik oluyor.

Maçta bi pozisyonda direk mi kurtardı o mu çıkardı belli olmayan bir an vardı ama planjon harikaydı.

Topu yerden elle çabuk sokmasını çok sevdim birde degaj yapmaya kalkmasa idare edecek :D

Kısacası 6 ay oynamamanın handikapını yavştan da olsa atıyor.Yine de soru işareti

Her topu defansın önüne bırakıyor sanki çok iyi oyun kurabiliyorlarmış gibi..

Ayrıca bence kaleyi kaplayamıyor,hani sağlam durmuyor kalede,çok ufak bir kaleci..

Geri
Üst Alt