#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Bugün gol yemeyerek en iyi maçını çıkardı! :asd:

süper kaleci...bugün gol yemedi..ortalaması yavaş yavaş düşüyor... :)

İlk yarıdaki pozisyonda sanki zapata kurtarmadı gibi geldi bana,topa değmemiş gibi gördüm..Topu oyuna sokması iyi gibi geldi..Gol yememesi sevindirici,birde şu averajımızı düzeltsek iyi olacak.

Bu kaleci o kadarda boş bir adam değil.Denildiği gibi 8 ay oynamadıysa, yediği goller normaldir ki sürekli oynayanlarıda gördük.Zamanla dahada iyi olacaktır.Bu defansla bizim kaleciler her zaman eleştirilecektir.

İlk yarı çıkardığı bir pozisyon hariç hiç güven vermedi bugün de, gol yememesi kendi performansından değil tamamen Bucalıların beceriksizliklerindendi. Dengesiz çıkışları var, karşısında son vuruş konusunda biraz daha yetenekli bir forvet olsaydı, bugün de 1-2 tane yemişti.

Bucaspor'un kaleyi bulan şutu olmadığı için bugün gol yemedi.

Bu kaleci o kadarda boş bir adam değil.Denildiği gibi 8 ay oynamadıysa, yediği goller normaldir ki sürekli oynayanlarıda gördük.Zamanla dahada iyi olacaktır.Bu defansla bizim kaleciler her zaman eleştirilecektir.

Öyle mi? Hadi bi şampiyonluk hesabı yapta keyfimiz yerine gelsin..

Mendy'nin aşırdığı topta müdahalesi var gibi geldi.

rufay.jpg

Yani sonunda bir kaleci bu sezon mac kurtardı diyebilirmiyiz?

Bence bugün gayet iyi bir performans gösterdi. Hiç değilse ben izlerken bir güven duyuyorum. Ama şunu tekrar söylemeliyim, Ufuk ve Aykut'tan çok daha iyi bir kaleci olduğuna inanmıyorum. Bizim kalecilerimizin antrenmanlarda iyi eğitilmediğini düşünüyorum. Bu sezonu izleyelim bakalım. :)

Dokunmadı o uçtuğu topa.

Valla bir başka arkadaş ta aynı fikirde aşırtma vuruştaki müdahalesi için. İlk yarıdaki pozisyonda dokunmamış olsa bile sonuçta topun kaleye girmesini engelleyecek kadar uzanmış oluyor diyebiliriz. Sol çaprazdan gelen şut vardı galiba direkten döndü. O pozisyonda hatası vardı gibime geldi o kadar.

Bucalı bir elf varya kulakları kepçe adam :D

Onu bile kral yapıyordu az kalsın :D

Bir maçla güven kazanılmaz.Devamı şart.

Mendy'nin topuna dokunması iyi kaleci olduğunu göstermez.Hagi,Yekta'yı 2 maç kötü oynadı diye oynatmayan Hagi,Zapata'ya kredi tanımamalı.

Geri
Üst Alt