#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

seni kaleci yapan zihniyete yazıklar olsun ulan bir tanede ŞUT kurtar be!

Zapata'yı alacaksın makarna yapacaksın..

Kevgir gibi adam..

Zapata diğer kalecilerden çok farklı. 2 şut gelsin kaleye, 3 gol oluyor. Ben daha çözemedim işi.

Aykut ve Ufuk'u aratiyor resmen.

Bu adamın Nisan 1'de çıkıp ben şakayım demesini bekliyorum. Başka birşey olmasına ihtimal yok zira.

İşin komik olan tarafı sürekli bundan kötüsü olmaz diyoruz ve sürekli daha kötüsü geliyor.Morgan´dan kötüsü gelmez derken Leo,yok artık canım ondan kötüsü derken Zapata çıktı.Bakalım Zapata´dan kötüsünü bulabilecekmiyiz:o

İşin komik olan tarafı sürekli bundan kötüsü olmaz diyoruz ve sürekli daha kötüsü geliyor.Morgan´dan kötüsü gelmez derken Leo,yok artık canım ondan kötüsü derken Zapata çıktı.Bakalım Zapata´dan kötüsünü bulabilecekmiyiz:o

Zapata'dan daha kötüsü,auta giden topu içeri alan biri olabilir.

Sanctis bence iyi kaleciydi de bazen gereksiz açılıyordu.

Yabancı hakını kalede bu adamdan yana kulanmak ancak Haginin aklına gelir zaten , Ufuktan bi artısı yok.

Zapata'ya idman imkanı ve sağlıklı yaşam için gerekli yaşamsal bursu veriyor Galatasaray kulübü..

Galatasaray'da oyna istediğin kadar gol ye ve 1 milyon €'yu cebe indir..

Muhteşem hayatı yaşamak istersen sende hemen Adnan Sezgin'e ulaş..

O sana kısa yoldan para kazanmanın yollarını anlatsın...

Varya cuma günü delik deşik ederler bunu...

başlığa girip yazılanları okuyunca gülmekten alamadım kendimi yani herkes stancu büyük kazık falan diyor en büyüğü bu zapata

Ne güzel her maç 3 gol yiyen bir kalecimiz var.

kaleci degil.. mac notu 10 uzerinden -1

Bos gecmemis yine

Geri
Üst Alt