#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Leo Franco resimleriyle hasret giderenleri gördümde Umut :)

Mustafa Sarp'ın defans versiyonu. Gözleriyle topu durdurmaya çalışıyor.

Bu maçta da kaleciye yüklenilecekse artık diyecek söz yok.2 golde de hatası yok.

2 golde de hatası yok ama hiç güven vermiyor, gitmeli.

İlk defa top kurtardı diye tebrik edecektim........!

Bu maçta da kaleciye yüklenilecekse artık diyecek söz yok.2 golde de hatası yok.

Leo Franco´da da aynı hatayı yapıyordunuz .Adam armut gibi yiyiyor yahu .Bir Volkan´ın çıkardığı kritik toplara bakıyorum, birde bizimkinin önüne geleni yemesine.

Yediği golleri kurtarabilecek çok az kaleci vardır. Neredeyse ikisi de köşeye gitti. Şanssızlık ya..

bir maçıda kurtar bir golüde çıkar be kardeşim. yediğin golleri ufukta yerdi. kurtardıklarını bende kurtarırdım. vasat bir kaleci. anca 2 sınıf takımların kalesini korur.

Leo Franco´da da aynı hatayı yapıyordunuz .Adam armut gibi yiyiyor yahu .Bir Volkan´ın çıkardığı kritik toplara bakıyorum, birde bizimkinin önüne geleni yemesine.

Leo Franco'yu günahım kadar sevmem.Zapata'yı da sevmiyorum ancak bu maçta yediği gollere laf etmek biraz saçma.Genel olarak değerlendirirsek elbette kötü kaleci ancak şu maçta yediği gollerden dolayı eleştiremeyiz adamı.O topları Casillas-Buffon-Cech-Julio Cesar anca tutabilirdi o da belki.O adamları getiremiyorsan eğer bu adamın o golleri kurtaramamasına laf etmeyeceksin.Ha genel olarak kötü kaleci yakışmıyor bu takıma bunda hem fikirim.

Bildiğin kova lan bu, bari Ufuk oynasında geliştirsin kendini..

Yediği goller tamam hatalı diyemeyiz ama bu Galatasaray kalesini koruyabilcegi anlamınada gelmiyor maalesef.

2. Golde hatası yok tamamda. İlk golde resmen izliyor lan topu hamle yapsa kurtarır belki. Bide Alexin frikiği vardı az farkla dışarı çıktı onuda izledi sadece ya gol olsaydı o da ?

Hay ağzına sağlık kardeşim:o.Leo franco varken de hep aynı laflar vardı adım gibi hatırlıyorum.Gollerde hatası yok deniliyodu hep.Yahu böyle mantık mı var? Önüne geleni alıyor adam.Ama hatasız deniliyor yok yani öyle iş.

zapata derbilerin kalecisi oldugunu kanitladi...mac basina ortalama 3.06 gol yiyen zapata bu mcata sadece ve sadece "2" gol yedi...ve hatta ilk defa kalesine gelen sutu tutma becerisi gösterip 3. golün olmasini engelledi...

tebrikler zapta!!!

Bu herif bana zerre kadar güven vermiyor.

Pek iş düşmedi ona ama yenildik. Herşeyi özetliyor bu durum. :o

Geri
Üst Alt