88. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mert GÜLMEZ!

Bu rezil puanlamanın içerisinde Levent Akgün beyi de Bathory'e verdiği puanla farkını fark ettirdiği için tebrik ederiz.

Bu arada puanlamam neticesinde üstüme gelinmemesi için puanlamayı yaptığım kağıda şarkıları playlistteki numaralarına göre yazarım. Whitesnake arada pis kaynamış. :(

Mami Bathory'e 7 puan vererek kendisini kurtarmıştır. Whitesnake konusu bilahare kendisi ile görüşülecektir.

Şampiyonluk resmi olarak gitti, Mert Gülmez kardeşimi tebrik ederim. 89..

20. ve 21. puanlama şaka gibi resmen hahaha :D Bence David dayıyı kıskanmışlar :D
Whitesnake ile daha önce ikimiz de katılmıştık kardeşim ve yine aynı zulüm ile karşı karşıya kalmıştık :red: Sen Is This Love ile ben de Still of the Night ile girmiştim diye hatırlıyorum. Whitesnake efsanesine karşı nedense bir önyargı var forumda ve niye olduğuna anlam veremiyorum :D

Whitesnake ile daha önce ikimiz de katılmıştık kardeşim ve yine aynı zulüm ile karşı karşıya kalmıştık :red: Sen Is This Love ile ben de Still of the Night ile girmiştim diye hatırlıyorum. Whitesnake efsanesine karşı nedense bir önyargı var forumda ve niye olduğuna anlam veremiyorum :D

Blacksnake ile katılalım. White çok tepki çekmiş olabilir. Hayır kliplerinde de baldır bacak gırla :D Hiç değilse onlara puan verseler ya :D

Geri
Üst Alt