- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 343
Bu rezil puanlamanın içerisinde Levent Akgün beyi de Bathory'e verdiği puanla farkını fark ettirdiği için tebrik ederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz Whitesnake'i dinlediğinize emin misiniz, yoksa kulaklarınız titreşim kaldıramıyor da yarıda mı bıraktınız ESC ahalisi ?![]()
Siz Whitesnake'i dinlediğinize emin misiniz, yoksa kulaklarınız titreşim kaldıramıyor da yarıda mı bıraktınız ESC ahalisi ?![]()
Aslan trastaydim ne oluyor kacinciyim yaz bana resimlerde gozukmuyor.Abi tarz ve zevk meselesi biraz. Sen niye Scorpions'a puan vermedin o zaman?![]()
Aslan trastaydim ne oluyor kacinciyim yaz bana resimlerde gozukmuyor.
Açmamışlardır bileDinlediklerini düşünmüyorum. Aldığı puana baksana la
![]()
Bu arada puanlamam neticesinde üstüme gelinmemesi için puanlamayı yaptığım kağıda şarkıları playlistteki numaralarına göre yazarım. Whitesnake arada pis kaynamış.![]()
Olmayadabilirim bakalım nasip ?Şampiyonluk resmi olarak gitti, Mert Gülmez kardeşimi tebrik ederim. 89..
Olmayadabilirim bakalım nasip ������
Mami Bathory'e 7 puan vererek kendisini kurtarmıştır. Whitesnake konusu bilahare kendisi ile görüşülecektir.
Hayirdir abi son puanlar senden mi bakamadim ?Mert tebrikler abim![]()
Whitesnake ile daha önce ikimiz de katılmıştık kardeşim ve yine aynı zulüm ile karşı karşıya kalmıştık20. ve 21. puanlama şaka gibi resmen hahahaBence David dayıyı kıskanmışlar
![]()
Hayirdir abi son puanlar senden mi bakamadim ������
Hep benimkiler arada kaynıyor zaten :atess:
Whitesnake ile daha önce ikimiz de katılmıştık kardeşim ve yine aynı zulüm ile karşı karşıya kalmıştıkSen Is This Love ile ben de Still of the Night ile girmiştim diye hatırlıyorum. Whitesnake efsanesine karşı nedense bir önyargı var forumda ve niye olduğuna anlam veremiyorum
![]()