88. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mert GÜLMEZ!

Ne zaman boyle desen sonuncu oldun artik totemini degistirme zamani gelmedi mi :D
Artik şu totem tutsun delirecegim kısa film yarismasinda da 5. Oldum ben ne zaman bi sampiyon olacagim be tuncay o duyguyu anlatsana biraz bana mesela hayatın degisyormu yürüyüşün falan ağır gelmesin sampiyonluk kaldirabilirmiyim?

Artik şu totem tutsun delirecegim kısa film yarismasinda da 5. Oldum ben ne zaman bi sampiyon olacagim be tuncay o duyguyu anlatsana biraz bana mesela hayatın degisyormu yürüyüşün falan ağır gelmesin sampiyonluk kaldirabilirmiyim?
Tam adamına sormuşsun kardeşim :D :D

Hic olmadim sadece 2. Oldum :D

Degerli Kardeslerim, saygideger hanimefendiler, beyfendiler. Puanlarimi göndermis bulunuyorum. Vatana Millete yüce rabbim tarafindan ugurlu gelmesini en kalbi dileklerimle diliyor, herkese kucak dolusu sevgiler gönderip, allah yar ve yardimciniz olsun diyorum.

Bu can bu tende oldugu sürece, her GSC'li yoldasimi, son nefesime son terime kadar müdafa etmeye gayret edecegim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bir yolunu bulup kendim düzenlediğim yarışmalarda da şampiyon olabilmeliyim :D

Bir yolunu bulup kendim düzenlediğim yarışmalarda da şampiyon olabilmeliyim :D

Yarışmanın adı bence 88. Eurovision değil de 1. AlpayAsmavision şarkı yarışması olmalıydı. Böylelikle hem şampiyonun hem de senin ismin başlıkta olurdu.

Puanlarimi gönderdim, bir tane sarkiya resmen sok oldum buzamana dek daha katilmadi icin kesin birinci olur

Beyler bu arada oylarınıza sahip çıkın. Unutmayın ki, yarışmayı Alpay gibi şike konusunda Aziz Yıldırım'a rahmet okutacak bir kardeşimiz düzenliyor.

Geri
Üst Alt