Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Playliste baktimda acik ara favoriyim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman boyle desen sonuncu oldun artik totemini degistirme zamani gelmedi miPlayliste baktimda acik ara favoriyim ?
Artik şu totem tutsun delirecegim kısa film yarismasinda da 5. Oldum ben ne zaman bi sampiyon olacagim be tuncay o duyguyu anlatsana biraz bana mesela hayatın degisyormu yürüyüşün falan ağır gelmesin sampiyonluk kaldirabilirmiyim?Ne zaman boyle desen sonuncu oldun artik totemini degistirme zamani gelmedi mi![]()
Tam adamına sormuşsun kardeşimArtik şu totem tutsun delirecegim kısa film yarismasinda da 5. Oldum ben ne zaman bi sampiyon olacagim be tuncay o duyguyu anlatsana biraz bana mesela hayatın degisyormu yürüyüşün falan ağır gelmesin sampiyonluk kaldirabilirmiyim?
![]()
Tam adamına sormuşsun kardeşim![]()
![]()
Hic olmadim sadece 2. OldumArtik şu totem tutsun delirecegim kısa film yarismasinda da 5. Oldum ben ne zaman bi sampiyon olacagim be tuncay o duyguyu anlatsana biraz bana mesela hayatın degisyormu yürüyüşün falan ağır gelmesin sampiyonluk kaldirabilirmiyim?
![]()
BismillahirahmanirahimAbi adam Tarkan gibi birsey yani beni alıntılaması bile bana gurur veriyor.![]()
Hic olmadim sadece 2. Oldum![]()
Agabey sana kirginim zatenTam adamına sormuşsun kardeşim![]()
![]()
Ricky Martin kimki kardesimAbi Ricky Martin de olabilir![]()
Bence Yasaklı Şarkı Listesi başlığının önüne Arda ağabeyin ismini koyalım![]()
"B. Arda Aycan Yasaklı Şarkılar Listesi"
Bir yolunu bulup kendim düzenlediğim yarışmalarda da şampiyon olabilmeliyim![]()