- 4 Ağustos 2009
- 90.017
- 70.866
- 5.188
Monaco macinda sol bek yok di mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir oyuncu fazla geliyordu, transfer sezonunun sonuna kadar da takımdan gideceği bekleniyordu. Şampiyonlar Ligi listeleri verilirken kimse Kazımcan'ın kadroda olacağını düşünmemiştir.Madem kaldı neden UCL listesine yazılmadı? Kural mı var?
Yerli oyuncu için sınır var mı?Bir oyuncu fazla geliyordu, transfer sezonunun sonuna kadar da takımdan gideceği bekleniyordu. Şampiyonlar Ligi listeleri verilirken kimse Kazımcan'ın kadroda olacağını düşünmemiştir.
Var tabii ki. Toplam 25 oyuncu bildirebiliyorsun.Yerli oyuncu için sınır var mı?
Adam hem yerli hem de Türkiye'de yetişmiş
Tamam bu tip adamları en azından rotasyon için bile olsa değerlendirmeyip harcayalım, sonra da beke neden 20-30 harcıyoruz diyelim.İyi niyetli olmakla iyi futbolcu olmak karıştırılmış yine
Ne zaman büyük kulüp oluruz
Performansından dolayı helal olsun evladım diyip gözlerinden öpüp resmi siteden kariyerinde başarılar açıklaması yapıp vedalaştığında
gscimbom'a üye olmak ile galatasaraylı olmak karıştırılmış yineİyi niyetli olmakla iyi futbolcu olmak karıştırılmış yine
Ne zaman büyük kulüp oluruz
Performansından dolayı helal olsun evladım diyip gözlerinden öpüp resmi siteden kariyerinde başarılar açıklaması yapıp vedalaştığında
Fenerli olma ihtimali çok yüksek kendisininTamam bu tip adamları en azından rotasyon için bile olsa değerlendirmeyip harcayalım, sonra da beke neden 20-30 harcıyoruz diyelim.
Tam olarak ne istiyorsun ? Trollük olsun diye mi yapıyorsun anlamadım.
"Kazımcan" gsda kalsın diyen adam "kazımcan" gsda kalmamalı diyen adama trollük mü yapıyosun diyoTamam bu tip adamları en azından rotasyon için bile olsa değerlendirmeyip harcayalım, sonra da beke neden 20-30 harcıyoruz diyelim.
Tam olarak ne istiyorsun ? Trollük olsun diye mi yapıyorsun anlamadım.
Gsli olduğumu ispatlarsam forumu bırakmayı kabul ediyomusunFenerli olma ihtimali çok yüksek kendisinin
Bir kaç yorumuna denk geldim GS'lı taklidi yapan antu soslu yorumlar izlenimi veriyor çok bariz
Bu adama karşı hiç bir ön yargım yok ama bazen acaba fenerli olabilir mi diyorum.Gsli olduğumu ispatlarsam forumu bırakmayı kabul ediyomusun
Üstat Sadri dostumuz çok yanlış adama çattığının henüz farkında değil.Bu adama karşı hiç bir ön yargım yok ama bazen acaba fenerli olabilir mi diyorum.
öyle sinsi birisi ki, evinde kendini aklamak için Galatasaray forması bile bulunduruyor olabilir.
Yönetimin yerinde olsam mesela ben alper admin olsam diyeceğim ilk şey; sen ne ayaksın demek olurdu.
EĞer kuşsa zatenn panikleyip hata yapacaktır, gsli olduğumu ispatlarsam forumu bırakmayı kabul eder misin diyecek. Sen kimsin ki bir admine bunu diyebiliyorsun. kendine gel dedikçe iyice zıvana dan çıktın sonunda defol diyecekler.
Ne diyelim bir fenerliye gsstoredan forma aldıralım mı taklide devam etsin diyeBu adama karşı hiç bir ön yargım yok ama bazen acaba fenerli olabilir mi diyorum.
öyle sinsi birisi ki, evinde kendini aklamak için Galatasaray forması bile bulunduruyor olabilir.
Yönetimin yerinde olsam mesela ben alper admin olsam diyeceğim ilk şey; sen ne ayaksın demek olurdu.
EĞer kuşsa zatenn panikleyip hata yapacaktır, gsli olduğumu ispatlarsam forumu bırakmayı kabul eder misin diyecek. Sen kimsin ki bir admine bunu diyebiliyorsun. kendine gel dedikçe iyice zıvana dan çıktın sonunda defol diyecekler.
Üstat senin alıntın sayesinde farkettim yoksa Sadri bende engelli.Üstat Sadri dostumuz çok yanlış adama çattığının henüz farkında değil.
külübümüze fayda sağlayacaksa ben affetmeye hazirımNe diyelim bir fenerliye gsstoredan forma aldıralım mı taklide devam etsin diye
Galatasarayımız kazansın maksat
Tamam ispatla varım ulanGsli olduğumu ispatlarsam forumu bırakmayı kabul ediyomusun