#88 Kazımcan Karataş

Bir oyuncu fazla geliyordu, transfer sezonunun sonuna kadar da takımdan gideceği bekleniyordu. Şampiyonlar Ligi listeleri verilirken kimse Kazımcan'ın kadroda olacağını düşünmemiştir.
Yerli oyuncu için sınır var mı?
Adam hem yerli hem de Türkiye'de yetişmiş

İyi niyetli olmakla iyi futbolcu olmak karıştırılmış yine

Ne zaman büyük kulüp oluruz

Performansından dolayı helal olsun evladım diyip gözlerinden öpüp resmi siteden kariyerinde başarılar açıklaması yapıp vedalaştığında
Tamam bu tip adamları en azından rotasyon için bile olsa değerlendirmeyip harcayalım, sonra da beke neden 20-30 harcıyoruz diyelim.

Tam olarak ne istiyorsun ? Trollük olsun diye mi yapıyorsun anlamadım.

İyi niyetli olmakla iyi futbolcu olmak karıştırılmış yine

Ne zaman büyük kulüp oluruz

Performansından dolayı helal olsun evladım diyip gözlerinden öpüp resmi siteden kariyerinde başarılar açıklaması yapıp vedalaştığında
gscimbom'a üye olmak ile galatasaraylı olmak karıştırılmış yine

Ne zaman büyük forum oluruz

Foruma attığı postlardan dolayı helal olsun evladım deyip, gözlerinden öpüp sonra forumdan götüne tekmeyi vurupta def ettiğimiz zaman

Cafu vari oynasa bile mecbur kalmadikca bir daha kullanmaz Okan Kazimcani, halbuki sag bekte misal singo sakat olunca sagli solu eren jacobs oynatirsin kazimcan da bunlarin yedegi olur ama net biliyorum Kazimcan bir daha firsat alamaz diger bekleri tekrar takima katilirsa

Tamam bu tip adamları en azından rotasyon için bile olsa değerlendirmeyip harcayalım, sonra da beke neden 20-30 harcıyoruz diyelim.

Fenerli olma ihtimali çok yüksek kendisinin

Bir kaç yorumuna denk geldim GS'lı taklidi yapan antu soslu yorumlar izlenimi veriyor çok bariz

"Kazımcan" gsda kalsın diyen adam "kazımcan" gsda kalmamalı diyen adama trollük mü yapıyosun diyo

Hayat böyle enteresan işte

Adekugbe yarım sezon solbek oynayıp şampiyon olmuştu. Ondan kötü oyuncu değil. Her türlü sokbeki götürür.

Gsli olduğumu ispatlarsam forumu bırakmayı kabul ediyomusun
Bu adama karşı hiç bir ön yargım yok ama bazen acaba fenerli olabilir mi diyorum.

öyle sinsi birisi ki, evinde kendini aklamak için Galatasaray forması bile bulunduruyor olabilir.

Yönetimin yerinde olsam mesela ben alper admin olsam diyeceğim ilk şey; sen ne ayaksın demek olurdu.
EĞer kuşsa zatenn panikleyip hata yapacaktır, gsli olduğumu ispatlarsam forumu bırakmayı kabul eder misin diyecek. Sen kimsin ki bir admine bunu diyebiliyorsun. kendine gel dedikçe iyice zıvana dan çıktın sonunda defol diyecekler.

Bu adama karşı hiç bir ön yargım yok ama bazen acaba fenerli olabilir mi diyorum.

öyle sinsi birisi ki, evinde kendini aklamak için Galatasaray forması bile bulunduruyor olabilir.

Yönetimin yerinde olsam mesela ben alper admin olsam diyeceğim ilk şey; sen ne ayaksın demek olurdu.
EĞer kuşsa zatenn panikleyip hata yapacaktır, gsli olduğumu ispatlarsam forumu bırakmayı kabul eder misin diyecek. Sen kimsin ki bir admine bunu diyebiliyorsun. kendine gel dedikçe iyice zıvana dan çıktın sonunda defol diyecekler.
Üstat Sadri dostumuz çok yanlış adama çattığının henüz farkında değil.

Ne diyelim bir fenerliye gsstoredan forma aldıralım mı taklide devam etsin diye
Galatasarayımız kazansın maksat

Gazi Kazımcan Karataş Paşa'dan iyi bir mücadele bekliyoruz.

Geri
Üst Alt