#88 Kazımcan Karataş

bugün zıçtı

dengesiz bir player

"Kazımcan" gsda kalsın diyen adam "kazımcan" gsda kalmamalı diyen adama trollük mü yapıyosun diyo

Hayat böyle enteresan işte

Üstat, bu sen misin ?

Ekran Görüntüsü - 2025-12-05 23-02-32.webp

Yine kızmıyorum çünkü maçın 0-45 arasında gayet iyiydi tam takımken sırıtmaz ama parçalar eksikken sırıtmaya başlar.

22 yaşında adam çocuk gibi takılıyor yav sahada. bunun her yeri yetenek olsa ne olur olmasa ne olur

Allah aşkına şöyle yeteneksiz kalitesiz topçulardan kurtulalım. Arda bu berkan yusuf ahmed hiçbiri kadroda olmamalı

sıvadığı bir akşam oldu ders çıkarmalı.

İyi bir 3. Yedek olur. Hayatının hiç bir döneminde as oyuncu olamaz kazim. Aşırı yeteneksiz takımdaki bazı futbolcular. Kutucu, berkan ve yusuf demir de dahil.

Bunda suç yok, bunun zaten futbolla alakası da yok. Suç buna mahkum olup mahkum edende.

@Murat Onder

Bu arada maçı izlerken anladın mı iyi niyetli olmakla iyi futbolcu olmak arasındaki farkı
Maçı izleyemedim ahbap, apartmanda toplantı durumu olup kimse gelmediği için, whatsapp apartman grubu üzerinde baya bir yoğun akşam yaşadım. Maçı bile unutmuşum, foruma girince gördüm. :(

Kazım da arda da gerçekten çok ciddi kademe hataları yapıyorlar pozisyon almada da sıkıntıları var yedigimiz iki kritik gol de bu şekilde geldi hem Fenerbahçe hem Samsun maçı golleri

Geri
Üst Alt