#88 Kazımcan Karataş

Ne övüldüğü kadar çok iyi ne de bahsedildiği gibi kötü. Bazen çok iyi oynuyor bu çocuk hep oynamalı diyorsun, bazen de nereden başladı çıkarın şunu diyorsun. Gelişime açık hoca üzerine düşerse iyi topçu olcak.

Ne övüldüğü kadar çok iyi ne de bahsedildiği gibi kötü. Bazen çok iyi oynuyor bu çocuk hep oynamalı diyorsun, bazen de nereden başladı çıkarın şunu diyorsun. Gelişime açık hoca üzerine düşerse iyi topçu olcak.

çünkü daha 20 yaşında bu çocuk

ankaragücü maçı dışında angelinonun son 3 4 maçtaki performansından daha kötü tek maçı yok

zaten yerli kuralı var

Çocuğu bir anda silmiş gibi davranıyor hoca. Arada 15'er 20'şer dakika bile olsa Dubois ve Kazımcan oynamalıydı.
%100 katılıyorum - hatalarıda olsa üstüne koyarak iyice kafası rahat oynayacaktı devamlı süre alsa idi.

bir anda full-time kulübede kalması hoşuma gitmiyor.

Kaldıki bizim altyapıdan Emir Tintiş'in gidişi üzerine laps diye yapıştırmışlardı bu trasnferi altay'dan. sevinmiştim.

Bence de oynamalı. Okan hoca, Angelino yu kendi istedi diye sürekli oynatıyor. Ancak bir türlü. verim alamıyor.

Uzun vadede ligde sık oynayacağını düşünüyorum. 8 transferi gelince Demirbay daha az oynamaya başlar.

Bugün oynamasını bekliyor ve istiyorum.

Geçen sene bjk maçı sonrası anlamıştı hocamız adekuphe ile olmayacağını gene bir derbi sonrası anlayıp kazimcan a forma verir.
Hep kötü bir şey olduktan sonra değişiklik yapıyor.

Emin olun oynayacak bol bol oynayacak hem ligde hem CL'de

Bu sezona rol oyuncusu olarak devam etmesi gelişimi için de olumlu

Bu çocuğa çok büyük haksızlık yapılıyor. Angelino ne kadar iyi oynarsa oynasın( Şu an çok da iyi değil.) bu çocuğa da şans vermeliydi hoca. Çocuğun gelişimi duracak bu gidişle. Angelinoya karşı değilim geç form tutuyor çok değerli bir oyuncu ama Kazımcani kaybetmemeliyiz.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Suan 23 oyuncudan olusan kadromuzun 2.sol beki. Bu cocugun bu sene az forma sansi bulacagini düsünmek fazlasiyla mantiksiz geliyor bana. Elimizde 30 oyuncu yok. Cok süre alacak.

Hazırlık maçında dahi süre vermedi adam. Elindeki tek sol bek bu çocuk. Caner Erkin'i çağırsa daha makbule geçer bizim açımızdan.

Kazımcan ın milli takımda hele ki gerçek mevkisi sol bek olan bir oyuncusu yokken kadroda yer verilmemesi tam anlamıyla bir skandaldır. Maç günü de yazmıştım. Sakat olmasa banko oynatacağın Arda yı derbide tarumar eden kazımcan ın hakkını yiyorlar.

Bu çocuğu el birliğiyle emin bayrama evirecez.

Hemfikir olduğumuz tek konu oynamadan olmaz .Bu çocuk kesinlikle oy-na-ma-lı.

Kazımcan ın milli takımda hele ki gerçek mevkisi sol bek olan bir oyuncusu yokken kadroda yer verilmemesi tam anlamıyla bir skandaldır. Maç günü de yazmıştım. Sakat olmasa banko oynatacağın Arda yı derbide tarumar eden kazımcan ın hakkını yiyorlar.
Aynen katılıyorum.Ama illa lejyoner oynamalı kontenjanından sıra gelmiyor.Ne lejyoner sevdasıymış arkadaş.

Geri
Üst Alt