Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne övüldüğü kadar çok iyi ne de bahsedildiği gibi kötü. Bazen çok iyi oynuyor bu çocuk hep oynamalı diyorsun, bazen de nereden başladı çıkarın şunu diyorsun. Gelişime açık hoca üzerine düşerse iyi topçu olcak.
%100 katılıyorum - hatalarıda olsa üstüne koyarak iyice kafası rahat oynayacaktı devamlı süre alsa idi.Çocuğu bir anda silmiş gibi davranıyor hoca. Arada 15'er 20'şer dakika bile olsa Dubois ve Kazımcan oynamalıydı.
Hemfikir olduğumuz tek konu oynamadan olmaz .Bu çocuk kesinlikle oy-na-ma-lı.Ne övüldüğü kadar çok iyi ne de bahsedildiği gibi kötü. Bazen çok iyi oynuyor bu çocuk hep oynamalı diyorsun, bazen de nereden başladı çıkarın şunu diyorsun. Gelişime açık hoca üzerine düşerse iyi topçu olcak.
Aynen katılıyorum.Ama illa lejyoner oynamalı kontenjanından sıra gelmiyor.Ne lejyoner sevdasıymış arkadaş.Kazımcan ın milli takımda hele ki gerçek mevkisi sol bek olan bir oyuncusu yokken kadroda yer verilmemesi tam anlamıyla bir skandaldır. Maç günü de yazmıştım. Sakat olmasa banko oynatacağın Arda yı derbide tarumar eden kazımcan ın hakkını yiyorlar.