#88 Kazımcan Karataş

Birde: Besbelli ağır sakatlanan adamı neden sedyeyle çıkarmadılar? Çocuk acısı, üzüntüsü yanında birde perişan görüntü vererek çıkmak zorunda kaldı

İkidir kendi kendini sakatlıyor ve oyunu bilmiyor. Geçen yıl İstanbul maçında bilek bağını yırttı şimdide dizi patlattı maalesef.

Hayatımda bir bekin o anda oraya top sürüp kalabalığa girdiğine ilk defa şahit oldum, seviyemizin çok ama çok altında, Rıdvan Yılmaz ondan genç iken ilk 11 oyuncusuydu.

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Bu çocuk müthiş taç atışı kullanıyor. sık sık kullanılması gereken bir yetenek.

İkidir kendi kendini sakatlıyor ve oyunu bilmiyor. Geçen yıl İstanbul maçında bilek bağını yırttı şimdide dizi patlattı maalesef.

Hayatımda bir bekin o anda oraya top sürüp kalabalığa girdiğine ilk defa şahit oldum, seviyemizin çok ama çok altında, Rıdvan Yılmaz ondan genç iken ilk 11 oyuncusuydu.
Sevgili Yiğit;kesinlikle katılmıyorum.Uzun zamandır oynamayan ve kendisini gösterip forma kapabilme arzusunda olan çok genç bir oyuncudan bahsediyoruz.Lütfen haksızlık yapmayalım.Şu çöp kafasından kurtulalım artık.Angelinho yaptımı mükemmel , bizim çocuğumuz yaptımı çöp.Bu çocuk ümit milli takımının ışıldayan yüzü.bu çocuk düzenli oynamıyor.Bu çocuğu lütfen dediğin kadar çöp muamelesi yapmaktan vaz geçelim artık Çöp değil.Buarada umalım ki yarın MR dan kötü haber çıkmasın.Adamların ferdiye , umut meraşa verdiği değerin 1/10 u kadar bu çocuğa değer vermiyoruz.Çöp demek işin en kolay yolu.Lütfen bir durun artık .Barış çöp,Abdülkerim çöp,kerem çöp
Kazımcan çöp , Cengiz ünder , Ferdi mükemmel oyuncu.Geçen sezon FB maçında oynadığı oyunu lütfen birkez daha izlemeni rica ediyorum.

Muhtemelen milli aradan sonra tekrar rotasyona katılır antrenmanlara başlar pozisyonu tekrar izleyince esnemeyle kurtulması inanılmaz bir şans çok ters bir pozisyonda kaldı.

Tanıdık bi' hoca moca varsa kurşun döktürmeye götürsünler, tıp mıp tedavi hikaye, göz var göz.

Keşke Moritz Votz ile bu sene içinde anlaşılmış olsaydı.Geçen sezona dair katkısı vardır muhtemelen.Neden sözleşme uzatılmadıki?Teknik kadro hiç bozulmasaydı.
Hocanın eline verdiği programı topçulara yaptırmak dışında bir olayı olduğunu sanmıyorum.

Hocanın eline verdiği programı topçulara yaptırmak dışında bir olayı olduğunu sanmıyorum.
Onu bilemeyiz ki.Senin söylemin ağır bir ithamdanda ibaret olabilir.Belki farklı programlarda uygulamış olabilir.Hiçbir net açıklama olmadığı için gizli kalacaktır :)

Kazım'ın sakatlanması ve Dubois'nın gitmesiyle Angelino'nun satın alma opsiyonunun devreye girmesi kaçınılmaz hale geldi.

F7WQxnMXMAAO2Dd

helal

Dönmüş mü düz koşu mu yapmış gelsin oynasın ligde lazım olacak dün yabancı hamle için girebilirdi

Geri
Üst Alt