Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili Yiğit;kesinlikle katılmıyorum.Uzun zamandır oynamayan ve kendisini gösterip forma kapabilme arzusunda olan çok genç bir oyuncudan bahsediyoruz.Lütfen haksızlık yapmayalım.Şu çöp kafasından kurtulalım artık.Angelinho yaptımı mükemmel , bizim çocuğumuz yaptımı çöp.Bu çocuk ümit milli takımının ışıldayan yüzü.bu çocuk düzenli oynamıyor.Bu çocuğu lütfen dediğin kadar çöp muamelesi yapmaktan vaz geçelim artık Çöp değil.Buarada umalım ki yarın MR dan kötü haber çıkmasın.Adamların ferdiye , umut meraşa verdiği değerin 1/10 u kadar bu çocuğa değer vermiyoruz.Çöp demek işin en kolay yolu.Lütfen bir durun artık .Barış çöp,Abdülkerim çöp,kerem çöpİkidir kendi kendini sakatlıyor ve oyunu bilmiyor. Geçen yıl İstanbul maçında bilek bağını yırttı şimdide dizi patlattı maalesef.
Hayatımda bir bekin o anda oraya top sürüp kalabalığa girdiğine ilk defa şahit oldum, seviyemizin çok ama çok altında, Rıdvan Yılmaz ondan genç iken ilk 11 oyuncusuydu.
Hocanın eline verdiği programı topçulara yaptırmak dışında bir olayı olduğunu sanmıyorum.Keşke Moritz Votz ile bu sene içinde anlaşılmış olsaydı.Geçen sezona dair katkısı vardır muhtemelen.Neden sözleşme uzatılmadıki?Teknik kadro hiç bozulmasaydı.
Onu bilemeyiz ki.Senin söylemin ağır bir ithamdanda ibaret olabilir.Belki farklı programlarda uygulamış olabilir.Hiçbir net açıklama olmadığı için gizli kalacaktırHocanın eline verdiği programı topçulara yaptırmak dışında bir olayı olduğunu sanmıyorum.
Adam hemen dönmüş