#88 Kazımcan Karataş

dün maça angelino başlasa o baskıda en az 2 gol yiyip girerdik devreye. sistemi değiştirmeye niyetin yoksa oyuncuyu değiştirmek zorundasın. angelino'nun en azından avrupa seviyesinde bu sistemle yükten başka bişey olmadığı ortada artık. lig için hala bişey demiyim ama en azından şl'de hakikaten dubois bile daha iyi ve güvenilir alternatif olurmuş bu şartlarda

Dubois biraz daha cevik ve hizli olsaydi, kazimida angelino da cepinde top diye oynardi. Al birini vur ötekini, yedirdi ilk gölü hatayi alt yapida cocuklar yapardi orda topa kaymak nedir?

Ligde yinede kazimi oynamasini isterim, angelino dan daha iyi oldu icin degil, adamin zoraki alim maadesi devreye girmemesi icin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kim ne derse desin Defans oyuncusu emin olmadığı topa kaymaz hele son adamsan, şampiyonlar liginde yapılacak hata değil, Almanya liginde Müniche karşı sürekli oynamış Angeliño'yla başlanması lazımdı belki oda hata yapıp 2 gol yedirirdi ama doğru olan Angeliño ile başlamaktı.

Toyluğunun kurbanı oldu biraz gol pozisyonunda.

Kötü anlamda göze battığı için Angeliño nerde diye sorgulandı. Tabi Angeliño oynasaydı durum farklı olur muydu? Pek emin değilim açıkçası. O olsa belki de 0-2 geriye düşerdik kim bilir. Onun da defansını biliyoruz sonuçta. Kör ölür badem gözlü olur.

Umarım Kerem gibi mental olarak güçlüdür de dünkü performanstan ve eleştirilerden ötürü fazla etkilenmez. Bu sezon daha çok forma şansı bulacaktır çünkü.

Sol Bekimiz Kazımcan Karataş.. O formayı alıyorsun ve vermiyorsun. Sendeyiz Evlat
20231102_193744.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eski efsanelerimiz ve şimdiki yorumcularımızın tabiri doğru
Ceylan gibi sekerek oynanmaz
Yere sağlam basmalı
Angelinodan daha iyi orta kesiyor en azından

Münih deplasmanına Kazımcan'la çıkma fikri varsa Okanocanın, bugün Kazımcan'la başlaması lazım.

bayern maçında ilk golde kesemediği için ve ikinci yarı epey bi kontrolü kaybettiği için çok eleştiri aldı ama bana göre sabır gösterilmesi gerekilen gençlerden biri.

ben hatalarına rağmen güveniyorum.

Angelino yerine bugüne kadar oynatılmış olsaydı o geçen sezon son dönem de yakaldığı iyi formu şuan yakalamış olabilirdi

ilk yarı sonuna kadar sendeyiz genç aman sakatlanma.

Oynasaydı keşke stoper tandemini de bozmazdık,

Abdül kötü oynamıyor ama Kazımcan o bölge için en ideal isim.Oturmuş stoper tandemi bozuyoruz bir kere.Düzenli oynadığında toparlayacaktır.Sabır gösterilsin yeter.

Ben anlamıyorum abi.

Bu çocuk 20 yaşında, bu sezon sadece 3 lig maçında oynamış ki birinde sakatlanıp 30. dakikada çıkmış.

Ve Bayern maçında günah keçisi, kurbanlık koyun gibi sahaya sürülüyor, maç başı heyecanıyla topa atlıyor. Sonra maç boyunca Coman ve Mazraoui ile mücadele ediyor. Sürekli ikiye bir kaldı. Ne Zaha doğru dürüst geldi, ne Kerem. Ee orta sahanın zaten bambaşka sorumluluğu var Torreira ilerde DOS ve stoperlere basacak. Kaan, Musiala’yı tutacak.

Resmen Kazımcan’ı harcadı dün Okan hoca. Angelino oynasaydı çünkü belli bir dakikadan sonra yuhlanırdı. Bu düzende sol bekin Davies olmadığı sürece zorlanırsın… Kaldı ki Sane bile Zaha’dan daha çok geri geldi, buyrun bu da ısı haritaları, bonus olarak da Kerem’i ekledim, orta saha olarak oynattığımız Kerem yarı sahamızda bulunma zahmetine bile girmemiş.
Elimizdeki en çabuk ve çevik bek Kazımcan olduğu için oynadı.

Geri
Üst Alt