Alp Duman
Parçalı Üye
Art niyet lafimin arkasındayım ligde süre dahi vermedigin çocuğu bayerne karşı 11 cikaramazsin. Senin oyun ile alakalı savunmana cevap verdim, lafı cevirdigim yok.Art niyetten bahsediyorsun, lafı çevirme.
Art niyet lafimin arkasındayım ligde süre dahi vermedigin çocuğu bayerne karşı 11 cikaramazsin. Senin oyun ile alakalı savunmana cevap verdim, lafı cevirdigim yok.Art niyetten bahsediyorsun, lafı çevirme.
he heArt niyet lafimin arkasındayım ligde süre dahi vermedigin çocuğu bayerne karşı 11 cikaramazsin. Senin oyun ile alakalı savunmana cevap verdim, lafı cevirdigim yok.
Ya yürü git
he heYa yürü git
Bugün oynadığımız futbola daha uygun oyuncu, önde pozisyon alıp rakibe top aldırmıyor, Angelino pozisyonunu alıp bekliyor önde rakibe top aldırmayayım agresif olayım gibi bir derdi yok. Bu da pres oyununun patlamasına sebep oluyor. Angel olsaydı eminim ki rezil olmuştu bugün, zaten bu oyunu da oynayamazdık.Lig maclarinda hemde yerli oynatma zorunluluğu varken Kazimcan'i oynatmayıp Bayern Munich maçında Coman'in karşısina koymak ???