#88 Kazımcan Karataş

Şu çocuğa laf edilmesi büyük saçmalık olur, gayet iyi oynadı, nice büyük takımların bilmem kaç milyon euro'luk beklerini dahi haşamat edebilen, dünyanın sayılı kanat oyuncularından birine karşı geri adım atmadan kaya gibi durdu, ileri geri devamlı çalıştı. Hata da yapar, çalım da yer ama en azından doğruları yanlışlarına göre daha fazla. Ki kaç maçtır adam akıllı tercih edilmiyor bile. Adekugbe'den sonra Angelino balonundan da ancak bunun sayesinde kurtulabiliriz. Bu sebeple daha net bir sol bek alana kadar destek olmaktan yanayım.

Bence Kazımcan'a boşa sövüyoruz, yerinde Angelino olsa oda aynısını yapacaktı. ikisi bir birinden yetenekli değil. Hatta Kazım belki yaştan ötürü bir tık ileriye bile gidebilir tabi ki ikiside Galatasarayın seviyesinde adamlar değiller.

Sıçtı da Okan hocaya sormak lazım bu adam ne alaka Bsyerne karşı

sonuna kadar hakkettiği formayı bu sene yerine saçma sapan bir adamı ismi var diye getirip koyduk.Ustelik Angelino yoklari oynamasına rağmen hiç kesilmedi bile ve sonra gidip bu çocuğu baywrn maçında 11 yazıyorsun.

kızdık felan ama ligde oynamalı

angelino kontenjandan yemeyi hak etmiyor. ligde kazımcan'la devam edip dombele'yi takıma monte etmenin yolları aranmalı artık

Ateşten gömleği giydi ve yandım anam dedi

Yine de penaltıyı aldıran koşu ve pas ortalama üstü idi

Beğendim ben genel olarak.Adamın karşısında Sane-Coman falan oynuyor aksaması normal.Angelino'u hafta sonu rosier eşeği mal etti hiçbir şekilde şu maçta oynamayı haketmiyodu.Kondisyonunu geliştirmesi lazım ama 60dan sonra dili dışarda gezdi 20-21 yaşında bi eleman için kabul edilmeyecek bir olay

Keşke bu maça çıkana kadar daha fazla maçta oynasaydı. Ligde oynamaya devam etmeli.

Daha geçen söyledim yine söylüyorum. Maç eksiği cart curt geçin abi bu çocuk futbolcu flan değil başka mesleklere yönelsin. Bu çocuğun futbolcu olduğuna inanan Bülent Ersoy'un ikiz doğuracagina da inanır. Yorumculara bakıyorum 2 metreye attığı pası övmeye çalışıyorlar. Bu çocuk futbolcu değil demek bu kadar mı zor. Ömer bayram mesela kötü futbolcuydu. Adı üstünde kötü ama futbolcu bu cocuk futbolcu flan değil.

Lig maclarinda hemde yerli oynatma zorunluluğu varken Kazimcan'i oynatmayıp Bayern Munich maçında Coman'in karşısina koymak ???

Lig maclarinda hemde yerli oynatma zorunluluğu varken Kazimcan'i oynatmayıp Bayern Munich maçında Coman'in karşısina koymak ???
Bugün oynadığımız futbola daha uygun oyuncu, önde pozisyon alıp rakibe top aldırmıyor, Angelino pozisyonunu alıp bekliyor önde rakibe top aldırmayayım agresif olayım gibi bir derdi yok. Bu da pres oyununun patlamasına sebep oluyor. Angel olsaydı eminim ki rezil olmuştu bugün, zaten bu oyunu da oynayamazdık.

Geri
Üst Alt