GSCimbom
#88 Kazımcan Karataş
Mehmet Mehmetoglu

#88 Kazımcan Karataş Sayfa 4

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,8K
Okunma
125K
Sayfa
4/138
Actigi ortada topu ilk anda kontrol edebilse daha net pozisyon bulabilirdik.
Kac tane topu ayagindan acti veya ilk anda kontrol edemedi.
Gerci aynisini Sergio ve Mertens de yapti. Iyice kıl ettiler

Bu çocuğu ciddi kez ilk defa seyrediyorum, hazırlık maçlarına pek bakmamıştım. PVA'dan daha iyi duruyor şu anda. Bence daha çok şans bulmalı. Özellikle de yerli futbolcu sıkıntısını yaşadığımız şu dönemde.

Kanattan sol beke evrildiği için savunması kötü oyun 1-0 ken girdiği için bu yönü gözükmedi pek ama oynaya oynaya toparlar.Yeni evrildi çünkü.Eren için istenilen bonservis çoktu Emir'i de bonservissiz gönderdiysek almamız gereken tek oyuncuydu şu maliyetlerle..

henüz 19 yaşında ama hırsını beğendim. Kanattan beke evrilmesi olumlu çünkü büyük takımda bekten ofansif katkı beklenir hep

kazımcan fiziğiyle ofansif gücüyle ileride çok verimli olacak. Biraz daha savunmayı ve karar vermesi geliştirince uzun yıllar sol bek aramayız

Başka yerli alınmazsa sezonun en kritik yerli oyuncusu. Bu iyi oynarsa hamle esnekliğimiz oluyor biraz. Yoksa Kerem de, Yunus da etkisiz olduğunda oyundan çıkaramıyoruz.

Oyuncu iyidir belki çokta katkı verecektir eyvallah. :) Ancak dün maçta ne gördünüz acaba tam olarak bu kadar övgü var 😁 Ayağına gelen her topu ya kontrol edemedi düzgün yada etkili bir pas yapamadı. Onuda genç olması ilk maçı zor bir skor varken oyuna girmesine bagliyorum.

Geri