Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Actigi ortada topu ilk anda kontrol edebilse daha net pozisyon bulabilirdik.
Kac tane topu ayagindan acti veya ilk anda kontrol edemedi.
Gerci aynisini Sergio ve Mertens de yapti. Iyice kıl ettiler
Bu çocuğu ciddi kez ilk defa seyrediyorum, hazırlık maçlarına pek bakmamıştım. PVA'dan daha iyi duruyor şu anda. Bence daha çok şans bulmalı. Özellikle de yerli futbolcu sıkıntısını yaşadığımız şu dönemde.
Kanattan sol beke evrildiği için savunması kötü oyun 1-0 ken girdiği için bu yönü gözükmedi pek ama oynaya oynaya toparlar.Yeni evrildi çünkü.Eren için istenilen bonservis çoktu Emir'i de bonservissiz gönderdiysek almamız gereken tek oyuncuydu şu maliyetlerle..
Pva rezil vaziyetini gördükce ondan daha kötü olama imkani baya az gibi geliyor bana. Normalde cidden cok sanslisin, ömer cok kötü pva da iste ömerin bir tik iyisi durumda, ya simdi formayi kaparsin ya hic.
sefere açtığı orta random var gücüyle içeri şişirdiği bir top değilse bende bir şey bilmiyorum. benzeri şekilde açtığı diğer orta taça gitti benzer işler.
ha anhold daha beter bundan. o kadar bosluk bulup her topu da bu kadar verimsiz kullanması cok cok büyük sıkıntı o anholdun
Başka yerli alınmazsa sezonun en kritik yerli oyuncusu. Bu iyi oynarsa hamle esnekliğimiz oluyor biraz. Yoksa Kerem de, Yunus da etkisiz olduğunda oyundan çıkaramıyoruz.
Oyuncu iyidir belki çokta katkı verecektir eyvallah. Ancak dün maçta ne gördünüz acaba tam olarak bu kadar övgü var Ayağına gelen her topu ya kontrol edemedi düzgün yada etkili bir pas yapamadı. Onuda genç olması ilk maçı zor bir skor varken oyuna girmesine bagliyorum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.