#88 Kazımcan Karataş

Angelinho dan çok sık formayı alırsa şaşırmam. 1 sene de angelinho nun ofansın özelliklerinden bir şeyler kapsın. Ben olsam milli takımda banko oynatırım bu çocuğu...

Net olarak bol bol oynamalı geleceği var ama kademe bilgisi eksikleri yaşıyor. Çoğu tehlikeli atağı bunun kanadından yedik. İleri gittiğinde boş kalıyor ve sürekli Abdül, Kerem ve Berkan o bölgede tetikte olduğu için asıl işlerinden uzak kalıyorlar.
Ligde her türlü iş yapar orası gerçek. Yunus’tan beklenen hayali özgüven sorununu yaşayan asıl kişi kazım. Çok tedirgin oynuyor maç içinde o eşiği zaman zaman aşınca terminatöre dönüşüyor.
Müthiş bir gelecek görüyorum. Defansif olarak kendisini geliştirmeli dubois seviyesine çıktığı anda boeyden falan daha değerli bir hale gelir.
Üzerine düşmemiz gerekiyor.

Deplasman topcusu. Onundeki eleman iyi olursa gol atariz da gol yemeyiz de.

menajerini falan mı değiştirse acaba çok sönük kalıyorlar böyle, yazık etmesin kendine

Zaten dubois dünkü tepkisinden sonra büyük ihtimal takimdan ayrilmak isteyecektir. Onun ucin bol bol süre alir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okan hoca acaba gidenler olacak derken dubua yi mi kastetti merak ettim adam ne güzel oynuyordu çıkardı angelinoyu aldı sonra arka arkaya yanlış değişiklikler takım çorba oldu adamlar da angelino tarafından yüklendiler.
Dubua hem sağ hem sol beki yedekliyor onu yollamak ne bileyim çok büyük bir hata olur.

Sakatlık kaza bela olmadıkça bu takımın ligdeki 3.yerli ismi Kazımcan Karataştır. Bir bekte bulunması gereken her özelliğe sahip ve Keremle yakaladığı uyum da aşikar. Avrupada Angelino oynayabilir tabiki ligdede oynayabilir ama Kazımcan olabildiğince sahada olmalı.
-swnoh.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk gunden beri arkasindayim, burada kucumsendigi gunlerde de dedik bu cocukta is var, ustune dusulmeli, Ergun Penbe cikarilabilir bu cocuktan yasi da musait guzel bir adam. Ama ne hikmetse, 3.siraya alindi an itibariyle.

Angel’i keserse şaşırmayacağım. Keza defansif olarak her ne kadar idare eder olsa da ( yerini çok kaybediyor ) İspanyol’dan iyi. Angel ofansif ekstra yapamazsa süreç içinde Kazım’ı koyar önüme bakarım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anhelinyo nun form olarak önünde ama, Anhelinyo nun da form tutması için kesik yedi diyebilir miyiz.

zaha ve tete takıma girdiğinde şans bulacaktır.

bu ara angelino'nun yakasına yapışıp biraz bakarak orta kesmeyi öğrense kendisi için de çok hayırlı olur

Anhelinyo nun form olarak önünde ama, Anhelinyo nun da form tutması için kesik yedi diyebilir miyiz.
öyle olması da gerekiyor, ciddi bir transfer yaptık oraya. sene çok uzun.bir sürü maç olacak. sakatlıgı cezalısı rotasyonu vs o kadar çok fırsat gelecek ki kazımcana, iyi değerlendirirse bu rekabetten daha da olgun ve pişmiş çıkarsa ben geleceğimizin garantisi olarak görüyorum. sol bekimizi rahatlıkla 10 yıl emanet edeceğimiz müthiş bi oyuncu olabilir.

Geçtiğimiz sezon da maçları koparamadığımız için süre vermekte zorlandık oyunculara. Umarım Kazımcan'ı unutmaz hoca.

Geri
Üst Alt