- 18 Mayıs 2011
- 21.969
- 11.964
- 1.873
Angelinho dan çok sık formayı alırsa şaşırmam. 1 sene de angelinho nun ofansın özelliklerinden bir şeyler kapsın. Ben olsam milli takımda banko oynatırım bu çocuğu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tiemposu dustu diye herhal. Biraz da Dübua'nin da gönlü olsun istemis olabilir.Hoca niye çıkarıyor bu herifi habire
Okan hoca acaba gidenler olacak derken dubua yi mi kastetti merak ettim adam ne güzel oynuyordu çıkardı angelinoyu aldı sonra arka arkaya yanlış değişiklikler takım çorba oldu adamlar da angelino tarafından yüklendiler.Zaten dubois dünkü tepkisinden sonra büyük ihtimal takimdan ayrilmak isteyecektir. Onun ucin bol bol süre alir.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öyle olması da gerekiyor, ciddi bir transfer yaptık oraya. sene çok uzun.bir sürü maç olacak. sakatlıgı cezalısı rotasyonu vs o kadar çok fırsat gelecek ki kazımcana, iyi değerlendirirse bu rekabetten daha da olgun ve pişmiş çıkarsa ben geleceğimizin garantisi olarak görüyorum. sol bekimizi rahatlıkla 10 yıl emanet edeceğimiz müthiş bi oyuncu olabilir.Anhelinyo nun form olarak önünde ama, Anhelinyo nun da form tutması için kesik yedi diyebilir miyiz.