#88 Kazımcan Karataş

oynatılmalı - angelino'ya "geldin ama vazgeçilmezde değilsin" msjı verilip sezon sonu kendisini almamızı isterse çeki düzen vermesi gerektiği hatırlatılmalı.

Oyuncuyla 7/24 çalışan ben değilim tabi ama neden sonradan dahi olsa oyuna alınmadığını merak ediyorum. Sol kanadımızın bu kadar üstüne oynanırken orayı tazeleyip fizik kaliteyle karşılık verebilirdik.

20 yaşında misssss gibi sol bek.

Bugün Anderlecht’te falan oynasa 15m Euro civarı piyasa çoktan yapmıştı bile. Sezon başından beri hazırlık aşaması dahil şans bulamadı ya?

Angelino’nun önce hazır olup Kazımcan’dan formayı alabilmek için çalışması lazımdı, bedavadan forma işi doğru olmadı kalite/tecrübe falan umrumda değil. Bu çocuk 20 yaşında üstelik yerli, ek olarak kötü bi performansı yok. Oynat şu çocuğu da gelişsin, kurtarsın bari kendini TR’den. Yazık günah

20 yaşında misssss gibi sol bek.

Bugün Anderlecht’te falan oynasa 15m Euro civarı piyasa çoktan yapmıştı bile. Sezon başından beri hazırlık aşaması dahil şans bulamadı ya?

Angelino’nun önce hazır olup Kazımcan’dan formayı alabilmek için çalışması lazımdı, bedavadan forma işi doğru olmadı kalite/tecrübe falan umrumda değil. Bu çocuk 20 yaşında üstelik yerli, ek olarak kötü bi performansı yok. Oynat şu çocuğu da gelişsin, kurtarsın bari kendini TR’den. Yazık günah

şu çok önemli bir konu

kazımcan hazırlık maçında da iyi oynamıştı

ama maalesef tammen formdan ve performanstan çok isimlerin altında kaldı

şu çok önemli bir konu

kazımcan hazırlık maçında da iyi oynamıştı

ama maalesef tammen formdan ve performanstan çok isimlerin altında kaldı

çok saçma vallahi ya, gören de sanacak angelino’nun çok baba bi kariyeri var falan sanki theo hernandez aldık

oynamalı valla kazım. en azından sonradan girmeli Halil gireceğine

Angelinoyu almakla hata yaptık. Kazımcan oynayacaktı eğer güvenmiyorsa Omar Campos gibi bir genç oyuncu alıp rotasyona sokacaktık. Elimizdeki genç asseti hem yedek kulübesine soktuk hem de yerine aldığımız adam da iyi performans göstermiyor.

pek begenmiyorum ama degerlendirmeliyiz

Mt da yapilan haksizligi lig de biz kendimiz de yapmayalim. Arada oynatalim şu cocugu

bu çocuğun üstünde de çok baskı olacak şimdi

angelino yerine oynayınca ve hata yapınca alın işte kazımcan bu denecek

gereksiz derecede kenara itildi

mükemmel sol bek demiyorum ama ne bu kadar görmezden gelinecek kadar kötüydü ne de güvenmeyecek kadar

bu çocuğun üstünde de çok baskı olacak şimdi

angelino yerine oynayınca ve hata yapınca alın işte kazımcan bu denecek

gereksiz derecede kenara itildi

mükemmel sol bek demiyorum ama ne bu kadar görmezden gelinecek kadar kötüydü ne de güvenmeyecek kadar
Tam tersi bence cok iyi bir bek. Bekin önceligi savunmada iyi olmak, fazlasiyla iyi savunma yönü.

Ankaragücü maçındaki görüntüsü yüzünden hocanın güvenmemesi bence şimdilik hala normal. Biraz daha düşük oktanlı bir maçta (bkz. içerde İstanbulspor) fırsat bulsa kendisi için de daha iyi olacaktır

Kendisine sure verilmemesi konusunda henuz konusmak istemiyorum. Hata yaptigimiz asikar

sırf yerli olduğu için bile az da olsa mutlaka süre almasını istiyorum. yerli oyuncularımızın hepsi formda olmalı zamanı gelince (sakatlık,ceza) iyi ki oynatmışız deriz angelino'ya bir şey olsa hiç maç yapmadan kendini sahada bulacak.

bu arada kazımcan konusunda hocayı da bir dinlemek isterim açıkçası

yani bilmediğimiz bir şey de olabilir

yoksa bir hocanın 10 maçta halili bile deneyip kazımcana hiç spe vermemesine anlam veremiyorum

Angelino için yabancı hakkını kullanmak şu an için mantıksız görünüyor. Kendisi yavaş yavaş takıma monte edilmelidir.

Kadrodaki 3. Yerli olarak oynamalı en azından şimdilik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt