#88 Kazımcan Karataş

3-4 hafta yok maalesef üzücü…

Iste biraz akilli olacaksin be oglum, orda ne ugrasiyorsun topla ver pasi gitsin. Basit oynayin abi, zaten mac sert, hakem calmiyor ve rakip de bilenmis, ugrasma ver pasi. Cok sansiz, potansiyeli var Insallah sakatlik cok etkilemez.

3-4 hafta yok maalesef üzücü…

Milli ara var di mi bu donem icinde ?

Cok uzuldum kendi de cok uzuldu.. Henuz yasi genc, bugun hocamiz olan Okan Buruk'un ayagi kirilmisti sonra bir dondu pir dondu.. O nedenle olur boyle seyler, toparlar ve ligin ikinci yarisinda en gec olarak tabii yedek klubesinde goruruz kendisini.

Son düzenleme:
Bu çocuğa ciddi ve ağır yükleme yapılsın kendine gelsin iyice böyle tuhaf sakatlıklar olmasın genç daha. Zaten oynadığı yok alternatif olarak düşünüyor hoca belli artık onuda düşünemez gitti diz..

Bu çocuğa ciddi ve ağır yükleme yapılsın kendine gelsin iyice böyle tuhaf sakatlıklar olmasın genç daha. Zaten oynadığı yok alternatif olarak düşünüyor hoca belli artık onuda düşünemez gitti diz..
adama kasap gibi girdiler yahu. umarım yırtık filan yoktur.

Emre Akbaba'nın yolundan gidiyor sakatlık konusunda. Hiç iyi değil bu genç yaşta. Geçmiş olsun .

Yok yok Torreira, Boey falanda çok sert müdahale alıyor çocukta eksik var üzerinde durulması lazım.
torreira sezon başında dizi patates oldu. nasıl yok? yahu adamlar sakatlamak için giriyor ve sakatlıyor seninle neyi tartışıyoruz allan aşkına.
Emre Akbaba nın da 2 kere ayağı kırıldı. Ne yapabilirdi mesela bu mantıkla?

torreira sezon başında dizi patates oldu. nasıl yok? yahu adamlar sakatlamak için giriyor ve sakatlıyor seninle neyi tartışıyoruz allan aşkına.
Emre Akbaba nın da 2 kere ayağı kırıldı. Ne yapabilirdi mesela bu mantıkla?
Tartışmıyoruz. Ayak kırılmaları konu dışı ona yapacak bişey yok. Kazımcan daha öncede gerilmeyle ilgili sakatlık yaşadı yine bağ zedelenmesi oldu çok çok çok süre almıyor 20 maçı var mı emin değilim ama sakatlanıyor. Benim dediğim düşünülmeli oyuncuya özel ilgi gerek daha genç bu yaşlarda böyle şeyler doğal ama giderilebilir.

Tartışmıyoruz. Ayak kırılmaları konu dışı ona yapacak bişey yok. Kazımcan daha öncede gerilmeyle ilgili sakatlık yaşadı yine bağ zedelenmesi oldu çok çok çok süre almıyor 20 maçı var mı emin değilim ama sakatlanıyor. Benim dediğim düşünülmeli oyuncuya özel ilgi gerek daha genç bu yaşlarda böyle şeyler doğal ama giderilebilir.
darbeye bağlı bir şeyi engelleyemezsin. depar atarken filan olsa haklısın dediğinde. Boey de sekerek terk etmiş stadı bu arada.

Bacakları çok uzun sanki bu çocuğun sakatlıkları ondan kaynaklı olabilir.

Gecmis olsun buyuk sanssızlık

Angelden iyi değil

Bugun gercekten cok sert oynadilar. Artik basin toplantisinin zamani geliyor.

Kazım’ın sakatlanması için rakibin sert oynamasına gerek yok her türlü başarıyor zaten bunu 3 maç üst üste oynadığı maç mı var? Bu çocuğu kiralamak lazım 1 sene oynasın sakatlıksız ondan sonra futbolcu sayarım. Güvenip de planlama yapılmaz.

Emre Taşdemir gibi olmaz umarım kariyeri. Sakatlığa meyilli olma durumu varsa sıkıntı. Şanssızlık da olabilir tabi bilemiyorum.

biz bu sol bek mevkisinde kimi sevsek başlıyor çatır çatır sakatlanmaya anlamadım bu işi

Geri
Üst Alt