- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Gel de orta sahaya ndombeleyi atalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin fiziğin nasilFiziğini geliştirmesi lazım.
1.76, 52 KG. Kavgada dezavantaj yaratıyor ama yiyip yiyip gram kilo almama mevzusundan memnunum çok şükür.Senin fiziğin nasil
angelinhonun satin alma opsiyonun devreye girmesi icin buyuk ugras veriliyordu zaten kazim bi kez oynamadi angelinhonun les oyununa ragmen.Kazım'ın sakatlanması ve Dubois'nın gitmesiyle Angelino'nun satın alma opsiyonunun devreye girmesi kaçınılmaz hale geldi.
52 kilo ne lan1.76, 52 KG. Kavgada dezavantaj yaratıyor ama yiyip yiyip gram kilo almama mevzusundan memnunum çok şükür.
Benim anladığım Almanlarla alma konusunda anlaşmışız bile. Sürekli 90 dk. oynaması ben adamı alacağım demektir. Harcama limiti yüzünden transferi gelecek sezona bırakmış oluyoruz. Angelino sezonda 50 küsur maç 90 dk. oynayacak hali yok. Takımda başka sol bek alternatifi de yok. Kazım illa ki fırsat bulacak.angelinhonun satin alma opsiyonun devreye girmesi icin buyuk ugras veriliyordu zaten kazim bi kez oynamadi angelinhonun les oyununa ragmen.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1.76, 52 KG. Kavgada dezavantaj yaratıyor ama yiyip yiyip gram kilo almama mevzusundan memnunum çok şükür.
Dedem geçen dartıldım daha, nazar değmesin 100 gram bile oynama yok yıllardır bildim bileli bu kilodayım. 52 değil aslında, 51.8 KG hatta.52 kilo ne lan
Yok olacan ye birazDedem geçen dartıldım daha, nazar değmesin 100 gram bile oynama yok yıllardır bildim bileli bu kilodayım. 52 değil aslında, 51.8 KG hatta.![]()
180 boy 83 kilo1.76, 52 KG. Kavgada dezavantaj yaratıyor ama yiyip yiyip gram kilo almama mevzusundan memnunum çok şükür.
Beni gören yemek yemiyor zanneder ama hiç de öyle değil dedem 2 porsiyon adananın üzerine künefe gömen adamım ben.Yok olacan ye biraz
Burnunu kirarim180 boy 83 kilo
hantalım rahat dayak yerim
Burnum büyüktür kolay kırılmazBurnunu kirarim
Kürekle vururumBurnum büyüktür kolay kırılmaz
Psiko ihtiyarKürekle vururum
Beni Hatay’a davet ediyor.
Halbuki bilmiyor ki gelirsem kendisini tokat manyağı yapacağım
Gel bakalım sen gel180 boy 83 kilo
hantalım rahat dayak yerim
Gelin ulan balıkçılar pazarina 1 taşta 2 kuş vurayimGel bakalım sen gel![]()
Tam adres ver de polis olan kuzenime söyleyeyim seni aşırı dozdan kafa açmaktan dolayı içeri alsınGelin ulan balıkçılar pazarina 1 taşta 2 kuş vurayim