#88 Kazımcan Karataş

Bu adam geçen sene ankaragücü maçında sahanın ortasına bırakmıştı bunu gelip bayern maçına çıkarıyorsun bu adamın seviyesi amatör ya

Yedeğin yedeğinin yedeği bir adamı cl gruplarında ilk 11 başlatırsan gelir her yere eder gider böyle.

Geçen sene de sol bek lazım dedik neden çünkü bu çocuğun eksikleri var .Yerine bu çocuğa muhtaç bırakan angelino denen aidiyetsiz adamı alanlarda kabahat.Devre arasına kadar kazımcan oynayıp devre arası adam gibi bir sol bek alıp bitirmeliyiz bu mevzuyu.Angelino romantikleri de bi zahmet bıraksınlar boş muhabbeti

Bayern karşısında sol bek yedeği olarak bunun çıkması komedidir. Genç fetişizminiz sıktı. Her genç Boey ya da Gavi değil. Keçiören gücüne gönderin bunu orda oynar bu oyunuyla.

Yorumlardan anlaşıldığı üzere hoca görevini yapmış. Attı gencecik çocuğu kurtlar sofrasına..

şu an bu çocuğa sallayanlar çoğu geçmişte angelino yerine oynasın diye ağlamıştır burada.

Coman her üstüme gittiğinde 5 kilo içe doğru zıçtı ptt topçusu

muhtemel senaryo buydu zaten, daha ligde kıçı kırık takımlara karşı şans vermediğin adamı tak diye bayern karşısına koyarsan -ki bu ligde bayern'e karşı adam akıllı top oynayabilecek başka sol bek var mı, zannetmiyorum-

normal. suçlamayacağım

Birkaç pozisyonda adam yanından basıp gider diye geri adımladı hep dikkat eden oldu mu bilmiyorum. Ağır bek oyuncularına oldum olası ısınamıyorum vızır vızır geçti adamlar yanından. Sol stopere evrilebilir belki maksimum ama onun dışında cacık.

Geri
Üst Alt