#88 Kazımcan Karataş

takımın en overrated topçusu. Anlamsız bir kazım diloluğu var taraftarda. Neyini gördüyse millet sanki, kazım da kazım. Kazım’ı oynatmaya devam ederse şampiyonluğu verir. Maden orası resmen. Uzun süredir bu kadar sırıtan bir performans görmemiştik. Bugün için zaten olmaz da, 3 sene sonra falan yine olmaz bundan. Teknik yok, kondisyon yok, futbol aklı yok, defansif müdahale yok, yok da yok. Angelino’yu mecbur oynatacağız bana göre. Bu riski daha fazla taşıyamazsın.
Bu aynı taraftar morutan’a da tapıyordu

Ligde rakipler zaten 2 veya 3 defa geliyorlar onda da bariz hatalar yapınca goller geliyor. Geçen senede emre taştemir yapmıştı bi maçta sonra forma yüzü görmeden takımdan ayrıldı.

bi ara toparlar gibi oldu ama yetmez çok maç verdirir. kariyerinin maçını bayern'e karşı oynayarak çıkardı. onda da hatası var ama oynadı. angelino oraya monte edilmeli baska çıkar yolumuz yok.
sirf opsiyon kullanilmasin diye oynatmiyorsak angelinoyu, elden clde gider, ligde. ha kendiside bekleneni veremedi o ayri konu.

sirf opsiyon kullanilmasin diye oynatmiyorsak angelinoyu, elden clde gider, ligde. ha kendiside bekleneni veremedi o ayri konu.
tempo yakalaması için hep oynaması lazım. bi maç oynat 2 maç beklet ile olacak iş değil. 3 5 hafta sürekli oynaması lazım. ondan sonra ancak görürüz performansını. hala zaha tam performans oynamıyor mesela. ziyech ortada yok nerdeyse. bunların yanında barıs daha etkili gözüküyor bu pencereden baktığımızda barış oynamalı.

bence de opsiyon için oynatılmıyor. ama 1 2 maç falan diyorlardı seve seve oynatacağız ve devreye girecek.

Şuanki performansı bizde yetersiz fakat düzenli oynayacağı bir kulübe 1 yıl kiralayıp durumuna bakmak lazım. Ülkede sol bek yetişmesi mucize gibi bir olay zaten. Elimizde olanı çöpe atmadan önce bir bakalım bizim dışımızda ne oynuyor.

Hiçbir zaman çok beğenmedim, neden oynamıyorcuların hayal kurduğuna da hep emindim ama bence yedek için yeterli. İlla ki oyununa bir şeyler katacaktır, bir şeyler katmamışsa 2025'te yolları ayırabiliriz

angelino sözleşmesi uzamasın diye oynatıyoruz bu adamı. ama hata her zamanki gibi bize içerdeki bayern ve hatay maçlarında puana mal oldu. donk süper oynarken de aynı hatayı yapmıştık bize puan kaybı olarak geri dönmüştü.

şans bu kadar ayağına gelmişken insan nasıl bu şansı geri çevirirsinin örneği. genç oyuncu genç oyuncu diyoruz ama genç oyuncularda eline geçen şansı iyi değerlendirecek.

şans bu kadar ayağına gelmişken insan nasıl bu şansı geri çevirirsinin örneği. genç oyuncu genç oyuncu diyoruz ama genç oyuncularda eline geçen şansı iyi değerlendirecek.
Çocuk belki de çok çaba sarf ediyordur da ancak bu kadar oluyordur; her çaba sarf eden ille iyi seviyelere gelecek diye bir şey yok. Antrenmanlarda ciddiyetsiz davrandığına veya kötü yaşadığına dair bir veriye rastlamadım...

Altay' da iken 20-21 sezonunda sadece 6 maç ve 116 dk süre alarak hücum hattında oynamış. 21-22 sezonunda da kupa dahil 25 maçta 1616 dk süre almış ve bunun yarısında solbek oynamış ki denk gelip izlediğimiz maçlarda dikkat çekici bir özelliğini göremediğimizi maçları takip edenler olarak ifade etmiştik; aksini iddia eden olmamıştı.

Futbolcunun MT alt yaş kategorilerinde forma şansı bulması pek bir şey ifade etmeyebiliyor. Umut Meraş A MT da epey süre buldu diye hevesle transfer edilmesini isteyenler vardı mesela, adam Avrupa bile yaptı ama hiç istememiştim, olmayacağı o kadar belliydi ki. Ha, tabii scout ekibi izlemiş beğenmiştir ayrı konu ki her beğenilen oyuncu tutmuyor haliyle.

2 ay sonra 21 yaşını henüz doldurmuş olacak. Mevkiisine göre uzun boylu olan oyuncuların gelişimlerinin biraz geciktiğini gözlemliyorum. Kazımcan da ciddi bir gelişim gösterirse ne ala. Ancak GS seviyesine çıkamazsa da şaşırtıcı olmaz benim için. O ışığı halen de verebilmiş değil...

Malesef her türk topçusunda olduğu gibi aşırı duygusal, mental olgunluğuna muhtemelen 26-27 yaşlarında erişecek bir oyuncu. Yedek kalınca oyununun geriye gitmesi tamamiyle bununla alakalı. Yarın iyi oynasa bir sonraki maç yine meçhul. İyi niyetli olduğu belli ancak 10-15 maç üst üste oynarsa belli bir standarda ulaşabilir; malesef bizim de o kadar süremiz yok.

Yedek kaldı diye değil de sık sakatlandığı için bence. Sakatlıktan dönüşleri pek iyi olmuyor Kazımcan'ın. Bir de koordinasyon sıkıntısı var vücudunda sırf bu yüzden de sakatlanıyor olabilir.

Ritmini bulduğunda ne seviyede performanslar verebildiğini geçtiğimiz sezon gördük. Sadece driplingleriyle bile önde presi kolayca kırdığına şahit olmuştuk.

Düzenli oynayacağı anadolu takımına kiralansa iyi olur. Yerli topçuların çoğuna altyapıda futbol tam olarak öğretilmiyor oynayarak öğreniyorlar.

Bir genç futbolcunun üzerine bu kadar gidilmez. Herhangi bir halı saha maçında bile heyecan yapan tipler verip veriştiriyor. Biraz halden anlayın. Çok ulemaysanız bir takım yönetin görelim. İnsan kaybetmek kolaydır mesele kazanabilmektedir.
İyice tüketim toplumu olup çıktınız

Bir genç futbolcunun üzerine bu kadar gidilmez. Herhangi bir halı saha maçında bile heyecan yapan tipler verip veriştiriyor. Biraz halden anlayın. Çok ulemaysanız bir takım yönetin görelim. İnsan kaybetmek kolaydır mesele kazanabilmektedir.
İyice tüketim toplumu olup çıktınız
Tel tel dökülse de aslan kaplan mı çekmeliyiz? Bir zaman gelip de bu takımda banko oyuncu mertebesine ulaşması hoş bir sürpriz olur benim için; çok ciddi seviye atlaması lazım.

Bir yemeğin lezzeti konusunda yorum yapmak için o yemeği iyi yapabilmek gerekmiyor. Ne dersin?..

Geri
Üst Alt