Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.184
- 24.210
- 3.093
En azından bi karakter koydu sahaya canı saolsun asisti yapmasa yine aynı şeyi söylerdim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyiydi ama gaza gelmemekte fayda var karşıda zorlayıcı bi rakip yoktu. Baskı yediğinde görmek lazım açıkçası görmek istiyor muyum emin değilim.
Ama bugün işini yaptı gayet tebrikler
Hangi altay dicem olmayacakKazımcanın yazılananın aksine savunması kötü değil şans verilmesi lazım
Altayda 18 yaşında süper ligde 25 maça çıkmıştı o performansla bize geldi
Bu ne lan böyle bir yaşandı mı bu forumdagsnin 3. sol beki gvardiol olmalıydı berke mi ne biri öyle bişeyler anlatıyodu
Yaşanmadı diyemiyorum. Öyle ruh hastası bir forumBu ne lan böyle bir yaşandı mı bu forumda

Ciddi yorumlar yazıp güldürme beniKazımcanın yazılananın aksine savunması kötü değil şans verilmesi lazım
Biz de ilk zamanları da bayağı iyiydi. Ne olduysa Antalya deplasmanından sonra oldu. Antalya'nın kanat topçusu bunu çiğ çiğ yemişti.Kazımcanın yazılananın aksine savunması kötü değil şans verilmesi lazım
Yav kimse Kazım’dan Marcelo performansı beklemiyor zaten. Herkesin burda tebrik ettiği nokta aylar sonra kadroya girip kendisine fırsat verilince elinden geleni yapması. Fena oynamadığı gibi 1 asistte yaptı aynı zamanda. Ama Ahmet ve Yusuf sanki ilk kez top görmüş gibi davranıyorlar.Kazım'dan hiç bir şey olmaz, bu adamın tavanı 1.lig yani süper ligde tutturursa şaşırım, bu yazı burada kalsın.
Dün iyi oynamasının tek bir nedeni var o da klasik olarak hata yapmaktan korkmamış olması zira kaybedecek hiç bir şeyi olmadığı ve kendini aksine şanslı gördüğü için full konsantrasyon ile rakibinde uygun olmasının etkisi ile iyi oynadı.
Ciddi yorumlar yazıp güldürme beni