#88 Kazımcan Karataş

tekniği zayıf birde kafası çok çalışmıyor. Ama dinamizmi iyi birde cesur topçu delikanlı biraz pısmıyor fazla. Ufak da olsa gelişme payı var hala, yerli oyuncular 25-26 yaşına kadar gelişebiliyor hala o yüzden gözden çıkarmamak lazım rotasyonda kalsın. Eren elmalının bunun yaşındayken kariyerinde kazımcan kadar maçı yoktu. 25 yaşında prime eren oldu. Kazımcan da gelişir o yaşlara kadar ufakta olsa.

kötü bir topçuydu onca eksiklik olunca mecburiyetten oynadı az kaldı ağzımıza ediyordu.Gram ilerleme yok kutucu yusuf arda neyse buda o .

yediğimiz ilk golü tekrar izledim allah bizi bunun oynamasına muhtaç etmesin

Bu adamdan ne bekliyorsunuz, en muhtaç olduğumyz zaman geldi gayet iyi oynadı olmasa birşeyleri avuçlamıştık. 3 maç üst üste iyi oynayamaz işte o yok, zaten yedek oyuncu böyle oyuncularında kadroda bulunması lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada kendisi bek yerine orta sahada dinamo görevi görebilecek bir oyuncu. Kendisini bek yerine bu şekilde kullanma taraftarıyım. Ufak ufak süreler verebilirsek katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.

Bu arada kendisi bek yerine orta sahada dinamo görevi görebilecek bir oyuncu. Kendisini bek yerine bu şekilde kullanma taraftarıyım. Ufak ufak süreler verebilirsek katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.
Bence kanat olabilir. Belirli bir yaşa kadar forvet oynamış zaten.

Yok. Kendisini cok severim ama bu kadar kolay calim yiyen, akli arada sirada giden topcudan orta saha olmaz.

Geri
Üst Alt