Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek yapması gereken rakibi savunması ve alan vermemesi ve aldığı topu sağlıklı şekilde geride olur pas vermesi. Kendisinden extra başka hiçbir şey beklemiyorum. mümkünse ileri çıkıp orta bile açma, al topu ver yanındakine yeter.
yasi 25-26 olsa gönder gitsin derdim ama daha baya genc 22 yasinda ve bizim takimda iyi bir yedek olur ama kendini bir iki yil icinde gelistiremese yolu anadolu olur
Arslanım benim
50li dakikaların başında ters kanada koşup kontraya kalkan rakibinin anasını bilmem ne yaptıktan sonra hiç birşeyden haberi yokmuş gibi davranması fevkaladeydi
Defansif olarak hala cok zayif. Top bizim kaleye yaklastikca defolari basa bela. Amma velakin o nasil bir enerjidir cocuk. Ters kademelere girisleri beni tatmin etti. Kadroda kalmayi, ihtiyac aninda oynamayi yuzde yuz hakediyor. Aferin Kazim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.