#88 Kostas Mitroglou

Pek iyi bulmadim ama cabaladi ve son dakika sans da olsa golunu atti.

Moral olarak katkısı olur bu golün o anlamda iyi oldu asıl

Skordan bağımsız olarak söylüyorum. Sıkışan maçlarda kilidi anca pas oyununa mitroglou ile açabiliriz. Beyni olmayan diagneden 10 gömlek daha üstün zekası. Maç eksiği vardı ama klasını konuşturdu top ayağındayken böyle devam

Geldiğinde kendisini beğenmediğimi söylemiştim. Hala aynı fikirdeyim. Beğenmiyorum ve iyi de oynamadı zaten. Ama attığı gol şampiyonluk golü olabilir.

Maç eksiği var. Onun haricinde form bulursa iyi skor yapacaktır bir şekilde fakat bu adamı izlerken resmen gözümün önüne Burak Yılmaz geliyor. Top kontrolü, pasları filan. Tarz da birebir aynı tarz nerdeyse...

Kostas Mitroglou: Golde Donk'un hakkını yememek lazım, pozisyonu bırakmadı. Topu bir anda önümde buldum. Aşırtma bir vuruşla gol yaptım.

Kostas Mitroglou: Golde Donk'un hakkını yememek lazım, pozisyonu bırakmadı. Topu bir anda önümde buldum. Aşırtma bir vuruşla gol yaptım.
Şaban gibi değil, arkadaşının hakkını da veriyor. Futbolcu dediğin böyle olur.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki tane forvetimiz var ve ikisinden maksimum verimi almak zorundayız. Bu sebeple böyle goller çok önemli iyi oynanmayan maçlarda. Bundan sonra çok daha farklı bir Mitroglou izleyebiliriz. Forma onda kalmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt