Oğuzhan Yıldırım
Kırmızı Üye
- 15 Ağustos 2013
- 1.664
- 686
- 1.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forvetligi ilk yarida nerdeydi bos kaleye atinca adami tanri ilan ettiniz
Zeminden midir fizik eksikliğinden midir bilmiyorum ama ayakta kalmakta zorlandı. Topu çok defa ayağından kaçırdı vs. Ancak en kritik anda, homurtular başlamak üzereyken, boşa düşen topu bu sakinlikte gol yapması da takdire şayan. Camianın moralini bir anda en dipten aldı arşa çıkardı. Öyle bir gol ki bu akşam şampiyon yapmış olabilir bizi.
1 tane belki 2 tane atti o kadarini luyindama ve marcao da atiyor pozitif puan vermek icin yeterli doneler degilForvet sadece gol atmak mi adam topu alip topu tutup arkadaslarina ara pasi atiyordu.
Mitroglu Dunyaya kendini kanitlamis bir forvet fazla soze gerek var mi bilemiyorum.
orda sen olsan inan topa bile dokunamazdınGol olunca yiktim ortaliği ama dogrusu golun yarisi donkun ,orda bende olsam kaleye gonderir golü atardim.
Hele feghoulinin attigi topla kaleye girerdim.
1 tane belki 2 tane atti o kadarini luyindama ve marcao da atiyor pozitif puan vermek icin yeterli doneler degil
Attığı goldeki soğukkanlılığı baya iyiydi,futbolcuların %90 ı orda bir an önce topu kaleye gönderme amacıyla panik yapıp önündeki adama çarptırırdı.
Rakibin ceza sahasında 8 tane akhisar oyuncunun olması da performansını etkiledi bence. Zaten onyekuruya attığı pası ceza sahası dışında atmıştı sanırım