#88 Kostas Mitroglou

2112_4.jpg

Gol olunca yiktim ortaliği ama dogrusu golun yarisi donkun ,orda bende olsam kaleye gonderir golü atardim.
Hele feghoulinin attigi topla kaleye girerdim.

Zeminden midir fizik eksikliğinden midir bilmiyorum ama ayakta kalmakta zorlandı. Topu çok defa ayağından kaçırdı vs. Ancak en kritik anda, homurtular başlamak üzereyken, boşa düşen topu bu sakinlikte gol yapması da takdire şayan. Camianın moralini bir anda en dipten aldı arşa çıkardı. Öyle bir gol ki bu akşam şampiyon yapmış olabilir bizi.

forvetligi ilk yarida nerdeydi bos kaleye atinca adami tanri ilan ettiniz

Birileri şu forvetlere ayakta kalmaları gerektiğini söylesin. En 3lestirilen belhanda nin yarısı kadar oynamaya yönelseler bambaşka olacak işler. 2 pozisyonda attı kendini. Zeminden kaynaklı olabilir biri ama diğeri kesin attı. Sag Ceza sahası dışındaki.

Feguli ile verkac yaptıkları pozisyonda ayağı kaymış olabilir emin değilim.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zeminden midir fizik eksikliğinden midir bilmiyorum ama ayakta kalmakta zorlandı. Topu çok defa ayağından kaçırdı vs. Ancak en kritik anda, homurtular başlamak üzereyken, boşa düşen topu bu sakinlikte gol yapması da takdire şayan. Camianın moralini bir anda en dipten aldı arşa çıkardı. Öyle bir gol ki bu akşam şampiyon yapmış olabilir bizi.

Rakibin ceza sahasında 8 tane akhisar oyuncunun olması da performansını etkiledi bence. Zaten onyekuruya attığı pası ceza sahası dışında atmıştı sanırım

Forvet sadece gol atmak mi adam topu alip topu tutup arkadaslarina ara pasi atiyordu.

Mitroglu Dunyaya kendini kanitlamis bir forvet fazla soze gerek var mi bilemiyorum.
1 tane belki 2 tane atti o kadarini luyindama ve marcao da atiyor pozitif puan vermek icin yeterli doneler degil

1 tane belki 2 tane atti o kadarini luyindama ve marcao da atiyor pozitif puan vermek icin yeterli doneler degil

O son vurusu yapacak baska bir oyunucu yok suan onu atmasaydi burda agliyo olacaktik. Bu adama kral demiyelimde kendini bilmez taraftara mi diyelim?

Rakibin ceza sahasında 8 tane akhisar oyuncunun olması da performansını etkiledi bence. Zaten onyekuruya attığı pası ceza sahası dışında atmıştı sanırım

Rakip bunalttığında geri gelip pas yapabiliyor. Teknik kapasitesi buna müsait. Ama 3. bölgeye geldiğinde çok top kaybetti, düştü bugün. Fizik olarak tam hazır olmadığına yoruyorum ben.

Geri
Üst Alt